Jel zna netko ili ima kakva iskustva s Torpedijima 7506 Adriatic, 97. godišta, dupla vuča. Zapeo mi je za oko jedan na njuškalu, vidi se sa slika da je očuvan (naravno samo se boja tu vidi), znam i sam da se rabljeni stroj mora isprobat kad se kupuje, al ono što me odmah na startu muči je to što je očuvan i po meni dosta puno košta (75000 kn). Sad dal je traktor fakat očuvan il je očuvan zato jer je stalno bio na klocnama.. :mrgreen: Inače, imamo doma Torpedija 6206, al nam treba veći i jači traktor, pa bih htio možda kakvi savjet ili prijedlog na što obratiti pažnju kod kupnje rabljenog 7506. Obzirom da imamo doma torpedija i to seriju 60 ks koje su poznate po poddimenzioniranom i nekvalitetnom čeliku, znam da smo imali dosta problema tak dugo dok nismo skoro sve dijelove iz getribe i hidraulike zamijenili njemačkim dijelovima. Sve u svemu za te pare što torpedo nudi, mislim da je omjer prihvatljiv, al velim nisam siguran dal je opet vrijedan 75000kn.
Čitajuči forum vidio sam neke savjete kod kupnje Torpedija duplaka:
1. Torpedo vuča kvalitetnija od talijanske
2. Isprobat getribu u svim brzinama
3. Isprobat hidrauliku, zamolit čovjeka da možda prikopča neki teži stroj
4. Provjerit kak izlazi para na odušku motora
i ak još netko nešto može sugerirat i izreči svoje mišljenje, bio bih vam zahvalan