torpedo 7506
Član
- Tu od
- 6 Pro 2010
- Poruka
- 135
Kada budes piso samo zaljepi link od slike u post i to ti je to tako ja radim ali ima jos nacina..... pozuri sa slikama....
ja te slike imam na kompu pa nekuzim kak ih stavit
Kada budes piso samo zaljepi link od slike u post i to ti je to tako ja radim ali ima jos nacina..... pozuri sa slikama....
Evo pa proučavaj http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=20239ja te slike imam na kompu pa nekuzim kak ih stavit
ima li ko torpeda 75 za prodati
Markach ima mozda kod tebe torpedo 7506 za prodat
u mom kraju nema nikakvog TD75,bio je stariji 7506 u javnom poduzeću i jedan kod privatnika......uglavnom nema kod nas 75-ica
nisam siguran negdje 87.. tako nesta.. jesi možda zaeinteresiran za nju.....???'koja je godina ta 75-ica john66
A nebi ni isona trziste, jeftino smo ga kupili, sad sređivanje mašine i mjenjača i bojanje.. i onda uske tockove stavljamo za sijanje, spricanje , bacanje gnoiva , kultiviranje...malo mi je stara
A nebi ni isona trziste, jeftino smo ga kupili, sad sređivanje mašine i mjenjača i bojanje.. i onda uske tockove stavljamo za sijanje, spricanje , bacanje gnoiva , kultiviranje...
Ne neide ni devedesetka na prodaju... ona iso na bojanje... ma to smo i htjeli bez prednje vuce okreti je.. al nebi mu skodila da je ima...samo šteta što nema 75-tica prednju vuću, a devedesetka el če bit za prodaju
Ne neide ni devedesetka na prodaju... ona iso na bojanje... ma to smo i htjeli bez prednje vuce okreti je.. al nebi mu skodila da je ima...