• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

josip876

Novi član
Tu od
18 Srp 2026
Poruka
7
Ja sam ugardio taj nekakav iz Bugarske (valda) prije par godina i jedino mogu reći da do sada uredno radi..... a koliko je dobar to ću ti moći reći za 30-40 godina, koliko je prodelal onaj orginalni kojeg sam skinuo jer je počeo curiti oko semeringa (prva petoletka) a inače potpuno ispravan. Pripazi oko priključaka da ti sve paše na crijeva jer moj nije odmah pasao, pa je bila potrebna prerada šupljih vijaka. Najbolje je kada sve orginal paše.
mislim ipak da cu probat semering pronaci i zamijenit posto cu prije to takvo nac nego identicnu zamjenu za petoletku

Najnoviji postovi

Na vrh