krki kaže:molim komentar na to da ljudi zaziru od njih jel se kvare diferencijali jel to vredi za sve modele i serije ili samo neki
valjda su zato i ono jeftini 98g 55ks servo oko 5 tisuča evra traže sa 2000rs
Ima kod nas jedan torpedo za prodat cini mi se da ima 48 ks traktor je bez kabine i ima siroke gume jos znam da je crvene boje covjek ga prodaje zato sto planira uzeti večeg s prednjom vučom ili mijenja za veči s prednjom vučom uz njegovu donaplatu taj traktor nije kod njega puno radio obrađivo je svega par jutara s njim drazao je dvije ili tri krave i par svinja za sebe a s njim je pripremo hranu za njih a sad oče veči zašto ja neznam valda ima parahrvoje kaže:Ja imam torpedo 55 dupla vuča,89. godina, to je jako dobar traktor, jedina mana su mu loše kočnice, traktori Torpedo su dobri traktori koji su napravljeni do 1990. , imaju i oni nekih mana, ali oni poslje ne valjaju ništa.
hrvoje kaže:Ja imam torpedo 55 dupla vuča,89. godina, to je jako dobar traktor, jedina mana su mu loše kočnice, traktori Torpedo su dobri traktori koji su napravljeni do 1990. , imaju i oni nekih mana, ali oni poslje ne valjaju ništa.