Ratarko kaže:Dobro izgleda tvoj RX , sačuvan je iz vana fino .
Rođak mi ima takvog samo u lošijem vizuelnom stanju , imao je problema sa mjenjačem , kako je kod tebe sa mjenjačem , ide ?
Kod toga RX-a mi se sviđa taj mjenjač jedino zato što je brz u transportu , mislim da je za 10-15 km/h brži od moga RX-170 !
Gdje ti curi ulje točno , na koje brtve ?
zrine892 kaže:Ratarko kaže:Dobro izgleda tvoj RX , sačuvan je iz vana fino .
Rođak mi ima takvog samo u lošijem vizuelnom stanju , imao je problema sa mjenjačem , kako je kod tebe sa mjenjačem , ide ?
Kod toga RX-a mi se sviđa taj mjenjač jedino zato što je brz u transportu , mislim da je za 10-15 km/h brži od moga RX-170 !
Gdje ti curi ulje točno , na koje brtve ?
curi na bloku motora i kartera i ono aluminijsko tamo gdje kompresor,altenato...pa menjač ide samo iskače iz 4 brzine..Nju izbjegavam...uvijek preskocim...sto njemu vrijedi sto je brži od rx-170 kad ne smiješ forsirati zbog menjaca u otperecenju...i curi mi na deku od hidraulike...ne radim s njim puno jer navikao sam se na rusu i rus ga stedi...tko zna koliko je rx propatio dok je radio u PIK-u D.Miholjca...??Radena polugeneralka prije 10 god.pali ko mina...
Ratarko kaže:Evo dok sam tražio podatke o TD Kvarner traktoru naiđem i na ovaj katalog .
Neka ostane negdje na internetu ovaj zapis da ljudi znaju kako je traktor izgledao i koje su mu bile karakteristike.
Ne znam da li se vidi na ovoj maloj slici ali imao je fino izgrađenu unutrašnjost kabine .
Vidi se da je tapecirano sve živo te da nema vidljivih željeznih dijelova , limova i slično .
Jedino ova ručica sa lijeve strane volana bode u oči.
Obrisan neispravan link.