• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
ovako taj traktor je izgorio pa ga je vlasnik ,, obnovio,, traktor nema ni 10 godina.Traktor je dobivem plus ostala 2 veca traktora i strojevi tako da vam je jasno

R

robert

Guest
i moj se torpedo bio jednom zapalio,ispos komandne ploce,instalacija pocela gorit i izgorila i je i ona plocica sa kontrolnim lamšpicama iznad sata,pa to zjapi prazno,za slucaj da se opet zapali,odmah cu primjetit...

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
kod nas je u selu lani izgorio jedan torpedo :( čovjek naredio instalacije i vozika se po selu, a kabina još uvijek puna gareži samo što se ne raspadne :cry:

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
TX75 kaže:
kod nas je u selu lani izgorio jedan torpedo :( čovjek naredio instalacije i vozika se po selu, a kabina još uvijek puna gareži samo što se ne raspadne :cry:
Matan jeli
njemu se zapalila od drugih stvari

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zvona kaže:
Matan jeli

da matanu,kako misliš zbog drugih stvari??pa jel se nije i njemu zbog instalacija zapalio traktor??

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
TX75 kaže:
zvona kaže:
Matan jeli

da matanu,kako misliš zbog drugih stvari??pa jel se nije i njemu zbog instalacija zapalio traktor??
Koliko sam cuo da je on bio pod gasom i ispala mu cigara negdje u kabini i pocelo gorjeti,cak i da je on skoro izgorio da netko nije naisao,negdje u orisju se to navodno desilo

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Zvona: Koliko sam cuo da je on bio pod gasom i ispala mu cigara negdje u kabini i pocelo gorjeti,cak i da je on skoro izgorio da netko nije naisao,negdje u orisju se to navodno desilo

bez komentara,, :cry:

R

ROKI

Guest
Vidiš ti šta taj gas napravi od ljudi. :shock: A ja stalno govorim da treba polako terat i nigdi nežurit. 8)

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Evo jedna 90-tka jedini posao da tjera pumpu za navodnjavanje
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

B

branko

Guest
zvona zbog cega su ti sve slike koješ postas u zadnjih par dana mutne i zrcalne (ko da si ih slikao u ogledalu)

R

robert

Guest
slikano je vjerojatno pri jakom suncu,a nije namjestio balans bijele boje na aparatu

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Slikano je sa mobitelom i uglavnom u pokretu tako da nisam stizao namjestati

B

branko

Guest
niste me razumjeli sto sam pitao sve slike koje zvona salje unazad par dana su zrcalne (obrnute) pogledajte reg. plocicu na ovom torpedu (ritsanam ileb) kao i na onim fendtovima (ejleb, tdnef) Obrisan neispravan link.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
U pravu si Branko sada sam primjetio drugacije stoje i u zivo.sve je okrenuto

Č

Čugi

Guest
Pregledaj u podešavanju telefona kako je podešeno, neki modeli imaju tu opciju "obrnute slike", Samsung većinom, a čini mi se da Ratarko reče da imaš baš Samsung.

R

robert

Guest
branko...oko sokolovo, :shock: svaka cast!ja nisam skuzio! :scratch

R

Ratarko

Guest
robert kaže:
branko...oko sokolovo, :shock: svaka cast!ja nisam skuzio! :scratch

E ja sam mu već htio reći da je OKOLOVO SOKO ;-)
Ja nisam skužio jer su slike prilično teške za gledanje , bole oči .

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
ma ja sam odmah skužio,samo bilo mi bezvaze govorit,ko da je bitno...

Najnoviji postovi

Na vrh