Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
zovu ga glodo živi u glavnoj ulici,,iza ljekarne negdje 8-9 kuća,,
a gosp. I. sam eto tako naveo zato jer sam mislio da češ skužit o čijem je stroju riječ, krivo sam se izrazio ono farmer je trebalo ići pod navodnike
da tx je bio isključivo namijenjem za izvoz,,ali moj otac je radio u bivšem torpedu u đakovu,,tako da se uspilo riješiti,,
šteta što je torpedo propao šteta,,ovaj tx ima čak dobru kabinu,,tapacirung po cijeloj kabini, grijanje,ventilacija sve u svemu super je to traktor,,univerzalan za sve poslove
e ljudi moji to je traktor...ja doma imam TX 80. to je stvarno zwer od traktora, kak to ide to nesmeš dopipnuti gasa več leti. Kapčim mu tri brazde 14'' i on ih ne čuje..... nikad ga nebi mjenjal prije bi zamjenil ženu....to je turbo motor s četer klipa....lud je..... 8) 8) 8) 8) 8) ....ide ko vrag....
evo bum ti ga poslikal dok bum baliral seno.....bavim se ratarstvom...radim oko 80 hektara zemlje..imam 500 komada svinja u tovu... čime se ti baviš??? ja sam iz novigrada podravskog....
,bavimo se isključivo ratarstvom,,i uslugama,,oko 65 ha zemlje,,nešto svinja za vlastite potrebe i tako,,
baš me zanima taj tvoj TX80 nisam ga nikada vidio,,jel ima prednju vuču??koja je to godina??koliko ima radnih sati??
ovaj nije turbo isto je četiri cilindra,,
Imaš slike od TX80 mislim tamo negdje di su sijačice za repu ili sjetva šećerne repe. Taj je traktor u Starom Topolju i u super je stanju, radi ko singerica.
da ima prvu vuču, '89. god. 5000rh.. ma traktor ti je zwer..ja ga obožavam i nekanim ga prodati..ima 34'' zadnje gume, brz je, iam eurokabinu i da turbo je.....