• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zovu ga glodo živi u glavnoj ulici,,iza ljekarne negdje 8-9 kuća,,
a gosp. I. sam eto tako naveo zato jer sam mislio da češ skužit o čijem je stroju riječ, krivo sam se izrazio ono farmer je trebalo ići pod navodnike

Z

zrine892

Guest
HEHE...kuzim...zakvacio je sjetvospremaca i kojeg ima i joh deere sta vuči.....

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zrine892 kaže:
HEHE...kuzim...zakvacio je sjetvospremaca i kojeg ima i joh deere sta vuči.....

ah recimo tako nešto

Z

zrine892

Guest
covjek prešao preko svake mjere.....ludnica....e odakle tebi tx 75?nije li se u inozemstvu prodavao?

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
da tx je bio isključivo namijenjem za izvoz,,ali moj otac je radio u bivšem torpedu u đakovu,,tako da se uspilo riješiti,,
šteta što je torpedo propao šteta,,ovaj tx ima čak dobru kabinu,,tapacirung po cijeloj kabini, grijanje,ventilacija sve u svemu super je to traktor,,univerzalan za sve poslove

Z

zrine892

Guest
a koja je razlika ajd recimo izmedu torpedo deutz 75 i tvojeg tx75?

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
najveća razlika je u kabini potpuno je drugačija,udobnija,tiša,,puno više opreme...

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
TX75 ne mogu nkako skuziti koje to 8-9 kuca.Kada budem dosao u Satnicu provozati cu se pa da vidim

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zrine892 kaže:
a koje su to opreme koje imas?

ma već sam ti napisao negdje,,ako hoćeš poslikat ću ti ga cjeloga pa ga gledaj

zvona kaže:
TX75 ne mogu nkako skuziti koje to 8-9 kuca.Kada budem dosao u Satnicu provozati cu se pa da vidim

isto se preziva i zove kao i farmer,,iza ljekarne kako sam ti rekao ima crveni ford fiestu ako se nevaram

Z

zrine892

Guest
aj ako ti nije mrsko....baš sam zaljubljen u taj tvoj traktor....hehehe

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zrine892 kaže:
aj ako ti nije mrsko....baš sam zaljubljen u taj tvoj traktor....hehehe

,nemoj da to postane ozbiljno,,nedam ga ja još iz dvorišta,, ;)

Z

zrine892

Guest
i nemoj.....nikada...i nikad takvog traktora neces naci.....imaj ga u srcu...:)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zrine892 kaže:
i nemoj.....nikada...i nikad takvog traktora neces naci.....imaj ga u srcu...:)

:!: ,,ma nedam ga nikome,,taj traktor je došao novi kod nas u dvorište,,,i bogme kod nas će i ostat,, :!:

M

marko_18

Guest
e ljudi moji to je traktor...ja doma imam TX 80. to je stvarno zwer od traktora, kak to ide to nesmeš dopipnuti gasa več leti. Kapčim mu tri brazde 14'' i on ih ne čuje..... nikad ga nebi mjenjal prije bi zamjenil ženu....to je turbo motor s četer klipa....lud je..... 8) 8) 8) 8) 8) ....ide ko vrag....

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
marko pozz,,
ajd pošalji slike od svoga TX80
odakle si??čime se baviš??

M

marko_18

Guest
evo bum ti ga poslikal dok bum baliral seno.....bavim se ratarstvom...radim oko 80 hektara zemlje..imam 500 komada svinja u tovu... čime se ti baviš??? ja sam iz novigrada podravskog....

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
,bavimo se isključivo ratarstvom,,i uslugama,,oko 65 ha zemlje,,nešto svinja za vlastite potrebe i tako,,
baš me zanima taj tvoj TX80 nisam ga nikada vidio,,jel ima prednju vuču??koja je to godina??koliko ima radnih sati??
ovaj nije turbo isto je četiri cilindra,,

R

ROKI

Guest
Imaš slike od TX80 mislim tamo negdje di su sijačice za repu ili sjetva šećerne repe. Taj je traktor u Starom Topolju i u super je stanju, radi ko singerica.

M

marko_18

Guest
da ima prvu vuču, '89. god. 5000rh.. ma traktor ti je zwer..ja ga obožavam i nekanim ga prodati..ima 34'' zadnje gume, brz je, iam eurokabinu i da turbo je.....

Najnoviji postovi

Na vrh