• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

Z

zrine892

Guest
eee to ti je obecano istina.....moram biti dobar....:) ;)....stariji imaju prednost mlađi popuštaju...lol

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
TX jer se sjecas mozda kakvu je naljepnicu na onom starom ZMAJ-u 14? imao Slavko-bosanac-Eres

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Ovo su moji traktori prije 3 godine!!!
[attachment=1:1fd57]kvarner.jpg[/attachment:1fd57]
[attachment=0:1fd57]kvarner1.jpg[/attachment:1fd57]
Imao sam novu liniju kvarnera.

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Kupaca je bilo previše nudili su dobre novce pa sam ga dao. Al nije to novi traktor, to je nova kabina na adriaticu. Takva dva su bila.

P

paor

Guest
traktor je bio malo nagorio kad je stigao kod mjesnog repair-majstora, tako da nisam siguran za originalnost boje, a ni kontrolne table (onaj sat i jest od zetora, a pored njega je sat za temp na ćirilici...navodno je traktor bio izvozna serija, kabina mu je kao u dx-a, iznenadio me izvrstan mijenjač koji uz međegas šalta kao sinkron...kod prijatelja je već 3 g i on je prezadovoljan

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
neznam,,a da to nije gazda sam sastavljao??kabina mi je čudna a i blatobrani,al sve u svemu super izgleda,,ima i klimu :D

R

Ratarko

Guest
TX75 kaže:
neznam,,a da to nije gazda sam sastavljao??kabina mi je čudna a i blatobrani,al sve u svemu super izgleda,,ima i klimu :D

Kabina je od RX serije a odatle i klima koje vjerojatno niti nema u traktoru ?

Z

zrine892

Guest
hhmmm...joj da mi je provozati tog tx-80 i onoga kvarnera...i poorem si nesto...evo od mog susjeda se raspao menjac na 9006 torpedu...vidjet cemo kad popravi pa kad ja budem ganjao kao rusa...mislim da nece dugo...moram ču menjača kako se ono kaže..joj neznam...rašlaufati...

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
zrine892 kaže:
hhmmm...joj da mi je provozati tog tx-80 i onoga kvarnera...i poorem si nesto...evo od mog susjeda se raspao menjac na 9006 torpedu...vidjet cemo kad popravi pa kad ja budem ganjao kao rusa...mislim da nece dugo...moram ču menjača kako se ono kaže..joj neznam...rašlaufati...
Na Torpedu 90 je dobar mjenjač, samo treba pravi majstor da ga složi!!!!!
Dok njega moj stari složi s Njemačkim djelovima....... 8) 8)

Z

zrine892

Guest
hehe...dobar je kad ga slozis a koliko ce dugo?hmmmm...njemacko je njemacko a naše je naše....vidjet cemo....kako te ganjati...

H

hrvoje

Guest
kakve kočnice imaju ovi veći Torpedi, 75,90, RX,TX ,serije,jer ovi kao moj nemaju baš najbolje

Z

zrine892

Guest
rx ima disk kočnice...a 75,90, i tx imaju pakne bubnjaste kocniste što se raširava ali on ima poseban bubanj gdje je izvan diferencijala i njemu se kontra okreče...recimo kao sto bi sada u rikverc kočio pa bolje hvata...ali ja mislim da 75,90 i tx koče preko diferencijala...

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
hrvoje kaže:
kakve kočnice imaju ovi veći Torpedi, 75,90, RX,TX ,serije,jer ovi kao moj nemaju baš najbolje
Odlične, a ti vjerojatno imaš TD 45 pa nisi zadovoljan s kočnicama. Ti mali Torpedi, kod nekog super koči, kod nekog slabo. Ovisi o podešavanju, proizvođaču pakni (ima puno zamjenskih djelova za Torpedo, njih većinom proizvode privatnici, a kvaliteta katastrofa).

Najnoviji postovi

Na vrh