Z
zrine892
Guest
eee to ti je obecano istina.....moram biti dobar.... ....stariji imaju prednost mlađi popuštaju...lol
Traktor se moze uporabiti u mnogo svrha,,,nego gledam istrumente,onaj mali sa lampicama, kao da je od Zetora.paor kaže:jučer sam imao odgovorne poslove, sa zvjerkom ljutom
Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link.
Na Torpedu 90 je dobar mjenjač, samo treba pravi majstor da ga složi!!!!!zrine892 kaže:hhmmm...joj da mi je provozati tog tx-80 i onoga kvarnera...i poorem si nesto...evo od mog susjeda se raspao menjac na 9006 torpedu...vidjet cemo kad popravi pa kad ja budem ganjao kao rusa...mislim da nece dugo...moram ču menjača kako se ono kaže..joj neznam...rašlaufati...
Odlične, a ti vjerojatno imaš TD 45 pa nisi zadovoljan s kočnicama. Ti mali Torpedi, kod nekog super koči, kod nekog slabo. Ovisi o podešavanju, proizvođaču pakni (ima puno zamjenskih djelova za Torpedo, njih većinom proizvode privatnici, a kvaliteta katastrofa).hrvoje kaže:kakve kočnice imaju ovi veći Torpedi, 75,90, RX,TX ,serije,jer ovi kao moj nemaju baš najbolje