• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141
Ove oznake TD,jesu to oznake samo za nove modele ili su imati turbo motore :?:

R

Ratarko

Guest
Momo kaže:
Ove oznake TD,jesu to oznake samo za nove modele ili su imati turbo motore :?:

Svaki Torpedo ima oznaku TD ako je zelene boje i ako nema više od 90 KS.
Možda ima nekih iznimki ali govorim u globalu .

K

krx pozega

Guest
Čovjek koji je radio u kombinatu i poderao na zglobnom JD dva sica i ima u dvorištu dajca švabu kaže meni da je Torpedo 90 sranje da nemože biti veće...neprobudio se ujutro ako lažem...čovjek kojemu su torpedi u malom prstu i kojki zna sve o traktorima inače je očev kolega i vodio sam ga sa sobom prilikom kupnje pluga i tako malo pričali i on sam još dođe na temu i tako malo mi je u biti rekao sve ono što sam i ja već znao ili prije čuo tako da ove nekakve priče forumaša o sjajnom TD zbilja ne drže vodu kao što sam ja već to i znao,makar nemam sa njima iskustva prevelikog, a ovo je bila naravno potvrda više...

R

Ratarko

Guest
I to si opet morao podjeliti sa nama koji tvrdimo suprotno kao i prije ?

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Za 90-tku sam i ja čuo da ne valja iz više razloga,ali 75 je odlična

K

krx pozega

Guest
Ratarko kaže:
I to si opet morao podjeliti sa nama koji tvrdimo suprotno kao i prije ?

Možda sam prekinuo misao teme kojim je tokom krenula ali imao sam potrebu reći nešto ili podijeliti iskustvo..to je sve

R

Ratarko

Guest
Evo dvije devedesetke ...
Čuo sam na forumu da ne mogu ići u šumu i da ne mogu vući prikolice ...kome sada da vjerujem ...slika govori tisuću riječi a od jedninog vlasnika devedesetke na forumu smo čuli da je ona dobar traktor .
Kod toga poljoprivrednika ima još jedan devedesetka , RX i TX ... Eat you heart out !

Obrisan neispravan link.

R

robert

Guest
nemojte mi po torpedu.......znam ja sta je 90-tka...plako mi je pod rotodrljacom...al jos ide
a je ovaj utegnit....ko da ga je stezao...

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
super izgledaju,,ovaj prvi, od milja nazvan duga devetka, djeluje kao novi,

R

Ratarko

Guest
Da ta devedesetka je fino sređena ali i ona iza je bila samo što je šumski život ostavio traga na njoj...da vidiš ima i jedna prevrnuta devedesetka u drugom dvorištu ...pravo slupana , pukla po pola , otpao zadnji kotač , da nije bilo roll-bara tko zna kako bi se i vozač proveo :?:
Također i ovaj TX je u dobrom stanju , to je onaj isti što sam slao slike kako sije repu sa 12 rednom sijačicom .

Obrisan neispravan link.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
a kako ga je uspio tako skršit? :shock: ,,,TX je pravo lijep,,jel to i JD 4955 njegov?

R

Ratarko

Guest
Radilo se o šumarskom Torpedo 90 traktoru , kao onaj iza na slici .
Šuma je groblje za traktore .
Ono iz je njegov 4755 .

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
pa koliko taj ima traktora?,,pa jel to onaj JD što si slao prije slike?zar nisi rekao da je motor od 4955,,a hauba od 4755?

R

Ratarko

Guest
Ne , ovo je drugi poljoprivrednik ... ovo je onaj što je kupio MF 8470 nedavno ?!?
Ima samo šest Torpedo traktora :!: čovjek po mojem ukusu :D , ne moram naglašavati da smo prijatelji :mrgreen:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Ratarko kaže:
Ne , ovo je drugi poljoprivrednik ... ovo je onaj što je kupio MF 8470 nedavno ?!?
Ima samo šest Torpedo traktora :!: čovjek po mojem ukusu :D , ne moram naglašavati da smo prijatelji :mrgreen:

aha,, samo šest?! :shock: ,,to je neki veći poljoprivrednik? 200-300ha?

B

Bobo

Guest
Hmm, koliko je pametno sto ovo pisem, ne znam niti sam, no i ja kao i Krx, moram to reci ili cu se poderati po ledjima...

Dakle, vi na ravnici pricate jedno, kao sto i mi s brda pricamo drugo... Ne znam kakve su kod vas sume, ali kroz nase guste, prave sume se i 539 tesko provlaci, a kamo li da Torpedo "Duga 9-ka" tamo moze i uci... Za nase sume su 90-ke neokretne, i kao takve ne valjaju za nase sumarske poslove... Takav dugacak traktor bas i ne mozes okretati na kocnicama, a decki iz pozeske sumarije zakace po 3 klade za 560 i natjecu se koji ce dulje i ravnije upravljati kocnicama propeti traktor ;)

Uglavnom, nisam niti rekao da ne moze vuci prikolice, jer se vrlo dobro pokazao sa onom famoznom cisternom ;) Nego sam napisao da ih uopce ne zele voziti, kad imaju JD-e 120Ks koji puno bolje vuku 2 zmajevke pune gnojiva, nego "Duga 9-ka"...

Molio bih da me se ne izvlaci iz konteksta, i takodjer molim da se ne pale stare vatre, jer svi vrlo dobro znamo kud to sve vodi...

Najnoviji postovi

Na vrh