S
sapat
Guest
farmu za tov junadi,polu otvorena, kapaciteta 100-150kom.... nikakve rešetke i sl. Slama bi išla na pod i čistilo bi se traktorskim utovarivačem... a cijena je visoka, više nego sam očekivao...
sapat kaže:na sajmovima: Babina Greda, Piškurevci, Ivanić, Pleternica, Posavski Bregi...
prodajem kom stignem... onom ko plaća preko računa... prodaja je problem
ajd ako ti nije mrsko pisat da mi malo pojasnis sta je opg sustav.sapat kaže:ja sam opg u sustavu pdv-a,zato preko računa, pa uspijem prodati samo uvijek uz natezanje...
imam svoj kamiončić mercedes 412sprinter, ali s njim vozim samo telad, najviše volim kada kupac organizira prijevoz bikova
ROKI kaže:IMT u Vinkovci ti prodaje Briliant kod crkve Sv. Antuna imaju mali lager sa par strojeva, a kad produžiš skoro na kraj te ulice (Krnjaš) uz Bosut naći ćeš sjedište firme koja je malo uvučena od obale i ceste. U Ivankovu ti Salopek prodaje IMT-a, ali bolje idi u Vinkovce.
ROKI kaže:IMT u Vinkovci ti prodaje Briliant kod crkve Sv. Antuna imaju mali lager sa par strojeva, a kad produžiš skoro na kraj te ulice (Krnjaš) uz Bosut naći ćeš sjedište firme koja je malo uvučena od obale i ceste. U Ivankovu ti Salopek prodaje IMT-a, ali bolje idi u Vinkovce.
ROKI kaže:Da, nego šta. Ima tamo i pokoji dobar stroj, ali to je rijetko! Samo mi nije jasno ko kupuje one krševe koje on vani kupuje na kile? On izgleda misli da smo mi tupavi pa neznamo na kojoj razini je tehnika vani pa nas on upoznaje sa "novotarijama" izvana.
Bobo kaže:@Jadranko:
Sto se tice tovljenja bikova, ako ide iz tvog dzepa sve, to je u konacnici jako dobar posao, samo da otkupna cijene bude u granicama norlmale. (kao i za sve ostale proizvode)
Znam da je jedan covijek ovdje digao neki valiki kredit na osnovi obecanja da ce mu drzava dati zemlju u zakup na neko duze vrijeme, tako da ce on moci otplacivati taj kredit tovljenjm bikova. No kupio covijek traktor, izgradio stalu kako treba, sve super, no kad mu je drzava trebala dati zemlju u zakup, NEMA, prosla baba s kolacima, i on je ostao s "gacama na stapu"
Ne znam kako se prica zavrsila, no nekako sumnjam da nije imala dobar kraj.