seljaček kaže:Kupio bi si tele oko 14 dana staro za hranit za sebe dali znate kolika je cijena i dali netko ima za prodati u okolici Bjelovara i Đurđevca do kad se treba davati mlječna zamjenica i koja je dobra?
Može jedno pitanje s koliko ih mjeseci možeš prodat to jest utovit za prodaju i koliko tad imaju kila?mikemekis kaže:ja doma tovim 15-20 svojih bikova...teliće kupujem male 10-30 dana starosti uglavnom od domaćih ljudi...samo domaći simentalac...hranim ih mlijekom i zamjenicom tak da na mljekaru nejdem...problema naravno uvijek ima,od raznih proljeva do upala pluća i gripe,ali uz malo iskustva uglavnom sve se to da riješiti bez veterinara što mi znatno smanjuje troškove... jedino ak ih baš dobro dohvati onda je banana
E sad bi ih valjalo dotjerati kod nas jer su ovdje bili nedavno 22 kune jer nema junetine dovoljno.mikemekis kaže:trenutno nekih 15-16 kuna + poticaj od 1800 kn po komadu,ali ga još niko nije dobio zasad barem ne koliko ja znam,jer je tek od rujna lani to izašlo...meni ovaj mesar daje 12 kuna,jer su telići njegovi