• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tov junadi

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Bok i dobrodošao.
Koliko zemlje obrađuješ? Koliko junadi toviš? Stavi slike svojih traktora pod temu NAÅ I TRAKTORI.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Kvaternik kaže:
Pozdrav svima!
Ja sam ovdje novi ,zivim u Kapeli kod Bjelovara inace bavim se tovom junadi Simentalske pasmine,takodjer uvozim junad iz Rumunjske imam dosta iskustva u tome pa ako koga sto zanima rado ću pomoći.

evo konačno još jedan kapelac.. :lol: Iz Rumunjske uvoziš telad?? :evil: :evil:

P

Picek

Guest
abrkili kaže:
Iz Rumunjske uvoziš telad?? :evil: :evil:
većina velikih farmi u nas uvozi telad iz Rumunjske..
pretpostavljam da cijena igra veliku ulogu.. :?
ako netko zna pojasniti i mene bi zanimalo..

S

sapat

Guest
ja preferiram našu telad, ova rumunska je jeftinija ali nema kvalitetu kao Hrvatski simetalac... ali nikada se nezna, možda ću nekada biti prisiljen da uvezem "rumunje"

K

Kvaternik

Guest
mario kaže:
Bok i dobrodošao.
Koliko zemlje obrađuješ? Koliko junadi toviš? Stavi slike svojih traktora pod temu NAÅ I TRAKTORI.
ovako,obradjujem cca 60 jutara zemlje,u tovu imam 120 teladi,sto se tice Rumunja,ja se slazem sa time da je domaca telad bolja ali trenutno na nasem trzistu vecu kolicina domacih telaca je nemoguce kupiti,u finalnom proizvodu kvaliteta je ista za Rumunjsku i domacu telad naravno puno zavisi o prehrani. Za uzgajivace do 30 teladi predlazem da tove domacu telad ,a veci uzgajivaci svakako imaju racuna uvesti telad prvenstveno zbog cijene a i kvaliteta je zadovoljavajuca,neki dan sam uvezao telce pa koga zanima kako izgledaju neka me posjete u Kapeli .
Slike traktora i farme slijede,nemam trenutno nista u racunalu :D

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Kvaternik, nemoj "farbat" ljudima na forumu ;) , bio sam kod tebe sa tvojim i mojim kumom S. F. :mrgreen:

M

mrgo

Guest
DF&Torpedo kaže:
Kvaternik, nemoj "farbat" ljudima na forumu ;) , bio sam kod tebe sa tvojim i mojim kumom S. F. :mrgreen:
Jel ovaj tvoj kum mozda Sasa Faletar ,sudim po inicijalima,ako je ...imas stvarno samu pamet od kuma :lol:

I

Ivan_MF

Guest
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
mrgo kaže:
DF&Torpedo kaže:
Jel ovaj tvoj kum mozda Sasa Faletar ,sudim po inicijalima,ako je ...imas stvarno samu pamet od kuma :lol:
IGRAČ!!!! :lol:
:scratch

M

mrgo

Guest
ma nije decko los,doduse malo zivi u oblacima :lol: i zna ponesto o konbajnima :D

K

Kvaternik

Guest
Nova telad, uvezena prije mjesec dana
Obrisan neispravan link.

S

sapat

Guest
abrkili kaže:
Sramota da uvozite telad...

samo neka uvoze... više će ostati za mene pravog kvalitetnog HRVATSKOG simentalca ;)

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
A ima kod nas teladi,a oni uvoze...Kad ja diplomiram,to ću zabranit.. :lol:

Sapat;koliko se može imat goveda na 7 jutara livade u sustavu krava-tele?

S

sapat

Guest
abrkili kaže:
A ima kod nas teladi,a oni uvoze...Kad ja diplomiram,to ću zabranit.. :lol:

Sapat;koliko se može imat goveda na 7 jutara livade u sustavu krava-tele?

nema teladi kod nas.... bolje zabrani klanje teladi...

Neznam šta kaže struka, ali ja sam planirao na 8 jutara držati dvadesetak krava...

K

Kvaternik

Guest
abrkili kaže:
Sramota da uvozite telad...
naravno da je sramota,nego ajde ti meni sad nadji u Hrvatskoj 150 muskih teladi prosijek 200 kg,odmah ih kupim

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Kvaternik:Čekaj da završim fax... Ali kad bi došao u neko selo koje je izrazito stočarsko i dao cijenu,našao bi,ako ne u jednom onda u dva ili tri... Dogovori se otkupno mjesto i eto...

S

sapat

Guest
abrkili kaže:
Kvaternik:Čekaj da završim fax... Ali kad bi došao u neko selo koje je izrazito stočarsko i dao cijenu,našao bi,ako ne u jednom onda u dva ili tri... Dogovori se otkupno mjesto i eto...

Abrkili, nije to tako jednostavno kako ti misliš...

Najnoviji postovi

Na vrh