Moji pilići su prošli dva tjedna starosti. Hranim ih za moje potrebe. Počela sam im davati osušenu koprivu. Obožavaju ju. Mislim da će pomoću nje dobiti puno vitamina i minerala.tov piliča
ja ti u prosjeku godišnje othranim oko 300 kom sa starterom 3 tjedna onda grover i na kraju čisti šrot nekoliko dana a smjesu si prilagodi prema ponudi koja ima kod tebe u vet apotekama ne želim nikoga reklamirati pozdrav bjonda:vragek:
Dobar dan mene samo zanima jeli ti mozda znas jel ok klati jedno pile nakon tri dana hrane za ciscenje ili nije jos okU principu bi mogli ali moras imati uvjete. Ogradjeni posebni manji prostor da ih druge kokosi ne uznemiravaju. Isto nije pogodno da ti pokisnu. Od naglog i puno zelenog ti dobe proljev. Opcenito kad ih pustis su nesnalazlivi. Mogu ti izgubiti na tezini od promjene hrane i hodanja. Ja sad svoje hranim par dana samo srotom i nakosim im malo trave da se prociste prije neg ih odradim sve u istom prostoru. Onda ide ciscenje prostorije, susenje , dovoz novog hoblovinja , nabava pilica i hrane . Najvaznije je da su jednodnevni pilici dobri.
Dovoljno je da visi..Dali lampa za piliće mora biti i svom reflektoru, ili je dovoljno samo da visi?
To izgleda baš onako ko u ulici crvenih fenjera u Parizu inače grad ljubavi bar vele tako.Slučajno vidio reflektor u trgovini, i kupio, ne izgleda loše.... .
Uz to, spojen je i dimmer....
View attachment 71580
Mi uz tu crvenu,uvijek stavimo i jednu običnu jer ta ionako služi više za temperaturu.