Nitko nije rekao da dijelova nema, ali su tesko dostupni. Bar meni... najbliza trgovina koja moze dijelove nabaviti je u doba kad sam se raspitivao bila u Vinkovcima?!? i tamo nisu imali lager, vec se na dio moralo cekat dan-dva...
Sad imam na 10-ak km od kuce trgovinu koja prodaje i servisira eurowolf, ali opet ne bih se ja s njime usrecio.
Za IMT imam dijelova u selu koliko hocu, ako je bas nuzda, posudim dio, popravim svoj traktor i kad odem do grada, kupim drugi i vratim covjeku. To su obicno crijeva za cirkulaciju rashladne tekucine ili visokotlacne cijevi.
Gdje bi to za YTO nabavio, ili bilo kojeg kineza? Radis sa traktorom od 120Ks pripremas za sjetvu... Ove godine je bilo gusto (barem u mojem kraju), jer je bilo dosta vlage. I za njega kupis plug, tanjurace i sjetvospremac, a ostalo radis s nekim manjimm traktorom... i na pol njive se nesto uvijek moze pokvariti, kako na puno skupljim i kvalitetnijim traktorima, a jos lakse na kinezima i IMT-ima i njima slicnim. Sad je kod nas za eurowolf OK, posto covjek sa cadddy-em dodje na njivu popraviti traktor, ali to i platis. Dok bi otisao po neki dio za YTO, ode sjetva u vrazju mater...
Uvijek gledam na stvari s crne strane, i ako se nesto dogodi, to ce biti bas ono najgore. kod mene nema oce/nece... Ili je ili nije
Tako sagledajuci svaku situaciju uvijek budem zadovoljan ako sve prodje OK...
Kako je netko u selu rekao: "Kupit cu si traktor kojije jeftin za kupiti i odrzavati, da je jednostavan kao kruh i da ga zna svaka susa u selu popraviti komadom zice i kompletom osnovnog alata, te da dijelova ima svugdje (i da naravno nisu skupi). Takodjer takav traktor mora imati bar 30 ljudi koje ja poznam, jer cu na taj nacin biti siguran da imam povratne informacije o stroju iz prve ruke, a ne od kojekakvih trgovaca... Zbog velikog broja takvih traktora cu imati i servis u blizoj okolici... Dakako, mislio je na IMT 539
bar sam ja tako zakljucio :scratch