• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorske FREZE

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,485
Kod mene tri dana pada, i neprestaje.....

Ništa prije trećeg mjeseca....
 

Daky5555

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2019
Poruka
221
Evo i meni je prije nekog vremena stigla freza marke victory 160 cm radnog zahvata, 300 kg za imt 539. Jučer i danas sam je isprobao, traktor radi s lakoćom a freza usitni zemlju maksimalno i što mi je jako bitno pokriva trag kotača tako da sam zasada prezadovoljan.
 

Daky5555

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2019
Poruka
221
Da, to je ta, kod mene je ona teška verzija, neznam jeli HTLG ili HTLS, jedna oznaka je za laku a druga za tešku izvedbu. 160 cm radnog zahvata, ukupna širina je oko 175 cm i oko 300 kg težine i baš je po mjeri za 539.
 

Derven

Novi član
Tu od
4 Lis 2014
Poruka
5
Pozdrav
Pronašao sam howard frezu model HB sa aluminijskim kućištem za ulje i lanac.
Čitam na jednom stranom forumu da ovo nije dobar model. Operativna dužina je 230cm. Molio bih nekoga ako više zna o ovoj temi da mi reče svoje mišljenje.
Hvala
 

Lilo1403

Novi član
Tu od
27 Velj 2020
Poruka
1
Pozdrav svima, ovo je moj prvi post. Treba mi savjet za frezu normalnu. Jako je tesko pratiti ostale teme pa bih vas zamolio za konkretne savjete. Ima puno off topic postova u ostalim temama i jednostavno ne mogu pronaci informacije. Molim vas da mi na temelju iskustva kazete pokoju rijec o jeftinijim frezama. Trazim frezu od 180. Traktor mi ima 80 ks. Frezao bih nekih 6-8 hektara poluteske zemlje godisnje.

Za dobro i drugih clanova koji traze neku povoljniju frezu, molim da se drzimo teme i konkretnih savjeta.

Ne bih rabljeno, a od novih sam gledao sljedece: geo, panex agm, bomet, del morino, ino, deleks, gryza (ili neku drugu povoljniju ako imate savjeta)

Hvala :)
 

Daky5555

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2019
Poruka
221
Obzirom da imas traktor od 80 konja a sirina freze ako sam dobro razumio bila bi 180 sto nije puno za takav traktor ja bi radije isao na teske, masivne freze po mogucnosti da nije kineska iako i kineskih ima dobri ali radije biram neku drugu, ja sam se dvoumio izmedju neke indijske i ove victory za koju pise da je njemacka i zasada sam zadovoljan radi izvrsno a nije skupa.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,580
Rabljeni Howard HA 230 ili Breviglieri. Ove kineske su bacanje novaca.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,580
Toliko željeza odjednom. Kaj si dobil na lutriji? :)
 

joko

Novi član
Tu od
29 Velj 2020
Poruka
1
pozdrav svim ljudima u ovome forumu !!! evo ovako pošto sam novi još jednom sve pozdravljam i trebam savjet od nekoga tko ima imt traktorsku frezu 619.2 ! trebam mjenjati motike to su L motike i zanima me koje uzeti jer čuo sam da imaju neke koje su jako loše savijaju se i pucaju u Srbiji se proizvode a imaju opet neke druge(drugi proizvođač) koje su dobre pa me zanima koji je to proizvođač ima mislim plamen Bečej i još jedan proizvođač isto iz Srbije ne znam koji i molim za pomoć ako netko ima iskustva o ovome !!!!
 
Na vrh