Slažem se i trayal je ok cijena i nije uopće loša gumaSve to isti bog ja imam trajalove 6 godina naprijed i opet ću stavit trajal.
Kupio Kabat i nikad neću prežalit tih 400 EU. Guma treba imati 6 platana, ako ima i 1 ja sam FAP sa prikolicom. Već dugi put u mjesec dana imam krpanje, najmanji trn ju probije i ispusti gumu, ali toliko je mekana guma da mali glogov trn ne ostane u gumi , samo rupa. Bježite od te marke ko vrag od tamjana, ja još do zime krpam a onda kupujem nešto drugo.Otišla prednja guma 6.00-16 na IMT 539, vidim samo neke turske i jednu indijsku marku Trayal ne dolazi u obzir, Stomil nema nigdje. Molim pametan prijedlog između ovih meni nepoznatih marki, Seha, BKT, Kabat, Ozka, petlas koji uvijek dolazi pod Seha markom.... itd.
Greška u prijevodu, 400 kn ne EU, a gde da sad kupim rusku gumu, u Srbiju da idem ( ovo ide juzny90)?Čovjek treba prednju gumu a ta ne košta 400 eura. Ja sam prije 4 godine kupio 14.9x28 neki ultra ili super grip i zadovoljan sam s njima na Ursusu 360.
Imaš na guma.hr za narucitGreška u prijevodu, 400 kn ne EU, a gde da sad kupim rusku gumu, u Srbiju da idem ( ovo ide juzny90)?
Poskupile su,bile su cjenovno kao trajalke kad je kum kupovaoZanima me što u njoj vrijedi te novce, obično je ruska roba bila među jeftinijima.