Isto pitanje imam i ja u vezi tih oznaka.
Imam na 540 12.4/11-28.
Dal je to samo stara oznaka il kaj??
16.9/14-28 mislim da može ići na traktore koji original imaju 16.9 ili 14. Razlike između 16.9/14 i 16.9 ne bi trebalo biti, a razlika između 16.9 i 14 je u širini gume i to podosta.
ja imam na 560 gume 16.9/14-28 takve gume većinom šumarija koristi tu ti je širina gume 16 a širina rifne 14
ja sam te dobio orginal na zetoru, sad ak idem mjenjati i ak nestavim to šta treba biti, neznam jel traktor bude visio prema nazad i jel bude imalo kakve veze na omjer sa gumama sa prednjom vučom. U mitasovom katalogu te dimenzije nema, jedino ima Trayal.
koje bi isle najsire gume na ursusa 335?jel ima tko sire od 12.4 i kakva su iskustva?
ja sam te dobio orginal na zetoru, sad ak idem mjenjati i ak nestavim to šta treba biti, neznam jel traktor bude visio prema nazad i jel bude imalo kakve veze na omjer sa gumama sa prednjom vučom. U mitasovom katalogu te dimenzije nema, jedino ima Trayal.
Ako traktor ima prednji pogon poželjno je mijenjati sve 4 gume u kompletu originalnih dimenzija radi opterećenja mehanike.
nekak mi se čini premala cifra za 4 pogonske gume..u današnje vrijeme nemaš kaj preveč videti za 10 t kuna...