nekak mi se čini premala cifra za 4 pogonske gume..u današnje vrijeme nemaš kaj preveč videti za 10 t kuna...
Ovisi o kakvim gumam pričamo. Mislim da idu sve 4 mitas radijalne za te novce.
Evo primjera i dobre kupovine, samo nek spusti cjenu na 6000 kn i to uzeti!
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/traktorske-gume-16.9-r28-radijalne-oglas-7047953
Ja da nisam prije 2 godine uzel na 565 nove Trayalke, sad bi mu stavio ove i to bi bilo to, Sad mi je žao kaj sam uzel trayal, jbg nisam znal da bi mogel naći mitasa radijalnog za te novce!
Pa jel Barum više postoji??? kaj nije to Mitas preuzeo sve??
Ove prednje su meni bile druge prednje gume na 539, kupljene u madjarskoj i prevezene kod nas... To je bilo jos daaaaaaavnih dana. prije dvije godine je dobio treci komplet naprijed u 30 godina. Te barumke su mogle jos dugo taljigati na 539 jer su se doslovce skorile i postale plasticne, na asfaltu ga jace smotaj, proklizu. ove tri ripne su se skoro spojile u jednu koliko smo ih sribali i samo jednom je jedna prednja probusena. silom su mi trebale neke dobre gume za vuceni malcer pa sam mislio na njega uzimati nove pa si razmisljam da ja odnesem obadvoje felge vulkanizeru pa nek ove s 539 prebaci na malcer a nove na traktor... tako je i bilo... Mislim da ce prije malcer strunuti nego da ce i jedna od ovih guma popustiti.
S njima sam bio super zadovoljan samo su se teze motale na mjestu od obicnih s jednom straftom no potrosnja zanemariva.