Ne, zetor 6320.Jel to na IMT-u imaš zadnje 36-ice felge??
Ne, zetor 6320.Jel to na IMT-u imaš zadnje 36-ice felge??
To sam dodatno kupiv ali orginalne nove.Aha, s original njegovim uskim felgama ili enka prerada?
Josa, a da staviš jednu ovu, a drugu onu pa da vidiš koja strana bolje grabi :?:
Imam negde sliku jednog takvog, bum poiskal
imam pitanje kupio sam imt 539 zanima me koja je cijena zadnjih guma hvala!!
Neznam da će ti u šumi bit od neke velike pomoći šira guma, 533 je dosta lagan otraga tako da sumnjam da će imat dobar grip, a i mislim da je ta guma dosta skuplja od ove koju sad imaš.
neznam jel je istina trebate nazvat da u masivi ima 1100 kuna 11.2 guma komad...
Cestitam na kupnji,to bu sad drugi traktor.ja platio 1250 kom bez montaze najeftinije u karlovcu inace su po 1700 u klc
ja bih trebal jedan savjet.
kupio sam za 5011 zetora uže felge i gume,12.4-32,umjesto dosadasnjih 14.9-28,pa me zanima kak ove stare gume gume ocuvati. najvjerojatnije vise nikad ne budu isle gore na traktor,al opet ne bih htio da propadnu radi nemarnosti. moraju biti na suhom,pretpostavljam i tamnom mjestu,to nije problem. zanima me na kojem tlaku ih ostaviti,u kojem položaju, da li ih je bolje ostaviti na felgama ili skinuti dolje?
super,hvala! ovo da ih objesim mi nije uopce palo na pamet,tak budem napravil. gume su jos relativno dobre,pa ak budem danas-sutra prodaval traktor,hocu imati 2 kompleta za ponudit s njim,al meni vise ne budu trebale.
-- danas na sajmu u Gudovcu vidio gumu 16,9 x 28 za oko 2000 kn, stao pa gledam i gledam i onda skužim da je MADE in China vjerojatno još nitko nema iskustvo sa njima jer su relativno nove na tržištu
Meni se nudi za mitas 16.9 za 1500kn kom,i uzel bi,jedina caka je da stoje na skladistu 3god. I nisu spucale nigdje.
hmm to je u pola cjene, ako nečeš ti uzmati pošalji mi PM gdje je to i nekakav kontakt i vodim te na gablec:cool2:
Bi odma da covjek ima vise al samo su dvije jos ostale po toj cjeni i preko firme i poznam ga pa je cjena super. Kad ga kontaktiram ak bude jos kaj jeftinije javim ti!
Koja ti dimenzija treba tocno?
najrađe 16,9 ali ako nema a dobra j eprilika može i 14,9,x 28 obične dijagonalne
-- danas na sajmu u Gudovcu vidio gumu 16,9 x 28 za oko 2000 kn, stao pa gledam i gledam i onda skužim da je MADE in China vjerojatno još nitko nema iskustvo sa njima jer su relativno nove na tržištu