...evo, danas snaša i ja nabrali prvu korpu ovogodišnjih ranih trešanja...neke sitne trešnje, sortu ne znam, imam to jedno stablo, sad je staro oko 15 godina...90% pojedu ptice, a tu jednu korpu nosim tek toliko da se malo pohvalim na tržnici...
...kvaliteta im je nikakva u usporedbi s kasnijim sortama koje imam, al za ovu jednu korpu dobit ću i do 300 kn
pozz
imam pitanje imam cca 100 stabala tresnje ,krupnoce ploda 7-8 grama,koje nisu prerodile jednostavno su takve.
dal postoji kakva mpgucnost uz neke dodatke da plod naraste za 2-3 grama, jer ove imam problem prodat a vec da imaju 10 tak grama to bi bilo ok
malo sam citao o regulatorima rasta pa nisam nista konkretno naso.
pa ako neko ima iskustva s tim molio bih ga za savjet.
hvala
U jbt, odakle je to stiglo, sa druge galaksije? :weedman:69.99 kn/kg trešanja u Billi Tko to kupi odmah ga treba uhapsiti, taj to nije zaradio ha ha
ovaj prokleti bumbar mi radi velike stete na plodovima tresanja, sve sam provao sta znam nikako da ga se rjesim, pitam okolo agronome nema niko pojma, ali vidim da u nekih ljudi na tresnjama nema istih ali nitko nece da kaze s cim da ga potjeram.
dali itko zna s cim i kako da ga se rjesim.
hvala
evo ga ,o njemu je rjec