vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
u oznaci
@insomniacro
taj kawasaki ima skoro 11kg, to mi je previše za nositi a i ne treba mi tolika snaga. Ak je samo motor made in japan a ostalo kina, onda bi bolje uzeo husquarnu. treba mi za cca 1200 m2. 90% košnje će biti trava.
kaj nisi rekel da ti voziš samo citroen
Drustvo jebe me nedoumica,dali zeti Solo trimer rabljeni 2g. 2,1ks za 1500kn ili novi Futex 3ks za 1200kn.Lepo bi prosil ce imate iskustva za Futex.
Gledao sam fuxtec u trgovini i meni se nije dopao zbog sljedeceg: losa zavrsna obrada, tanka cijev, visoki okretaji sto odmah znaci vise buke, jaca mjesavina. Sad, je da je jeftin, ali ove stvari su me odbile.Fuxtec, 3% mjesavine i deri...
Naruci preko njemacke stranice jeftinije ce te izaci na kraju (dolazi iz eu tako da nema carine, nema pdv-a)
to je samo uljepšana verzija straus austria koji se u njuškalo prodavao po 600 kn . krije se iza iskra trimera koji je u kauflandu bio 500 kn , i vilager u srbiji i bih . pun ih je svjet u raznim bojama
Kaj nema fuxtec kawasaki motore? A taj straus?to je samo uljepšana verzija straus austria koji se u njuškalo prodavao po 600 kn . krije se iza iskra trimera koji je u kauflandu bio 500 kn , i vilager u srbiji i bih . pun ih je svjet u raznim bojama