Tebi je cviknulo kajlu...i okrenulo magnetNesto je unutra pomotano, ja sam jednom sa gurajucom kosilicom naletio na gromobransku traku, i nakon toga mi je kosilica htjela potrgat ruku prilikom paljenja. Upali na kratko i ugasi se.
Znaci ima dobru kompresiju :
Da li je imao neko slicnu situaciju? Imam problem sa trimerom. Starter bas zapinje kad se povuce, toliko da mi izbaci poteznicu iz ruke. Sta bi tu moglo biti?
Zbog cega moze da se desi da ispada semering radilice? Pre jedno 15-ak dana je zamenjen. Bio se sav raspao i curilo je ulje iz njega. Danas sam ponovo primetio ulje ispod njega. Skinem onaj poklopac sto ide preko magneta i pogledam sta je sa semeringom radilice on je na pola izasao napolje, ne skroz, i curi tu po malo ulje.
Membrane karburatora izgleda propuštaju benzin i pune motor, doživljavaš hidroudare.Pa obicno posle duzeg stajanja, ali se ponekad desava i kad je zagrejan da mi izbije starter iz ruke. Ja otkad sam ga kupio imam problem sa ovim. Bas cudna situacija. Sta mi je ciniti?
Membrane karburatora izgleda propuštaju benzin i pune motor, doživljavaš hidroudare.
Da li je ovo ok boja svecice? Danas mi je drugar stelovao karburator, prelivao je, pa me zanima da li je to uradio kako treba. Cak je i onaj deo gde je filter bio pun goriva. Cuo sam da se po boji svecice moze videti da li je sve dobro podeseno.
https://imgur.com/a/Q0FhKCv