Hvala kolega ali nisam uspio kardan je krut i Neda se mascu dovesti u sredinu dali se da na gornjoj strani izvaditi kardan pa da ga prvo dole namjestim pa gore i zasto mi se vrti na letu glava kuplung ili ?Stavi cijev okomitoTako da ti je otvor prema dole i probaj sa šrafcigerom dobit kardan u sredinu i uguraj glavu,ako se svejedno miče u stranu "obloži" ga gustom mašću tako da stoji u sredini
Ja sam uzeo Oleo Mac BC 550 Master i prezadovoljan sam sa njime, mrcina od 3,3 ks, ima 10 kg ali nije uopće tak težak za raditi sa njime, kosio sam sve i svašta, od trave do trnja debljine 2-3 cm i ne staje. Dosta je jeftiniji u odnosu na Husqy i Stihl a mišljenja sam da ih se ne srami niti u poslu niti u trajnosti KOSA MOTORNA OM BC 550 MASTER ja sam ga uzeo kod Blaževića pa mi je ispao još malo povoljniji.Pozdrav ljudi, u potrazi sam za trimerom.. Nalazim se u Dalmaciji i kosim šikaru, tvrđu travu i takve stvari.. Do sada sam imao alpinu, slabiju i želim nešto bolje, jače. Što preporučate kao najbolji omjer cijene i kvalitete?