Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
Čim su oznake cgj, cvj,cvh i sl.zna se porijeklo 👍
Sretno 🍻Evo naručena Husqvarna 545 RX....
899 eura... Dolazi sljedeći tjedan...
Opet ću ponoviti.Ovo moje čudo bez kvara radi od 2006. Dvi izmjene svićice. Zadnjih 10 godina bez filtera zraka i poklopca filtera, većinom ma mješavinu "od oka", tek protekle tri godine na LS+ 2%.
15ak rezervara godišnje potroši. Nema nešto snage al definitivno neuništiv stroj.
Padaš na ove nazive "Trimer line strong" "Husqvarna Whisper X", a d a provaš kupiti neki bez ikakvog brendiranog imena (natpisa) neki bezimeni pod uvijetom da ga pogledaš ali fleks a ne natpise.Danas lagana priprema, 1 tank potrošen.
Ostal mi je samo flaks Whisper X 2,7mm...i tak me razljutil da sam usred košnje išel u Pevec po jeftinog.. Pucal je odmah iza ušica, lijepil se na špuli...iako je bil par dana u vodi.
Ista stvar se događala lani u T45 glavi na H335RX trimeru. Mislilsam da je do glave, ali ipak je flaks loš...tak da sam završil s Husqvarna flaksevima...jer Whisper se pokazal ko smeće samo takvo.
View attachment 72669
Kupil sam jeftini 6-kutni 3mm flaks u Pevcu, koji se pokazal izdržljivijim i od Husqvarninog Penta Core flaksa, ravno s police, bez namakanja.
Eto, možda moje iskustvo bude nekom od koristi.
Pa takvu Husqvarnu sam ulovio neki dan s pola motora ali kučište zdravo kao dren. I ja ju budem imao za novu ljubimicu, samo pored nje budem poslikao Homelitku flaxsericu, koju sam prije dva dana testirao i pokrenuo. Kompresiju ima 9 bara 👌, a u glavi je flax bio složen u kontra smjeru 🤣. Ljubimci su ljubimci 😈🥂👋
Barem sporije se troši 😅u glavi je flax bio složen u kontra smjeru