• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,621
Reduktor se kupi za par euri, tak da ga se ne splati slagati.
28mm...taj je malo rjeđi. Obično je 26.

CK1

Član
Tu od
30 Lis 2021
Poruka
81
Nisam ni mislio vadit ležajeve i zezat se sa kutnim prijenosom. Ide kompletno novi na njega. Za sad sam našao najjeftiniji za cca.12€, a ima ih čak i do 20+€. Mada je to na AE sve isto, pa moram rudarit da bih našao nešto povoljnije. Čekam da mi trgovac potvrdi moj upit, pa slijedi narudžba.

CK1

Član
Tu od
30 Lis 2021
Poruka
81
Maknuo ovu ovalnu podlošku koju je Ćale stavio u sendvič između podložne ploče i glave. U uputama se ne vidi jer je sve loše isprintano, pa nisam bio siguran ali sam na aliju našao taj dio i vidio da je to zaštitni lim i steže se maticom kad se montira rezna ploča, tako da sam barem to eliminirao.

Prilozi

• IMAG5953_1.jpg
    IMAG5953_1.jpg
    53.5 KB · Pregleda: 10
  • IMAG6515_1.jpg
    IMAG6515_1.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 9
  • ADK_rezač.jpg
    ADK_rezač.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 9
  • IMAG6475_1.jpg
    IMAG6475_1.jpg