Nakon dva dana traženja po aliju uzeo onaj koji je bio u rangu do 12€ i gdje sam postavio upit oko kutnog prijenosa, pa sam mu dodatno napomenuo ono što mi je bitno, za cijev širine 28mm i za 9 nazubljeni kardan, da ne pošalje krivi. Nisam mogao naći baš ovakav kakav je na ADK jer razlika je u vijku koji ide sa strane kroz samu cijev i drži cijeli sklop, a donji još dodatno drži kao obujmica, a ovi svi su više izgledom po vijku kao kod Einhella koji je bliže samom rubu, dok ovaj od ADK je pomaknut prema glavi, tako da se radi o nekih 5-7mm razlike.
Gledao sam kod nas ali samo kombinacija 28mm/9 je teško naći, a cijene kad sam vidio odustao odmah od traženja, tako da je ovo najbolje što sam mogao. Kad mi stigne vidjet ću da li se može ovako uglavit, ako ne, može se u kućište izbušiti dodatna rupa pomaknuta nešto dalje i sa nareznicom narezat navoj. Imam ih pa nije problem, a ako je baš neka smola da ni to neće ići mogu sve iznutrice prebacat u svoje kučište, ali to je baš ako se mora, no vjerujem da će se moći ovako kako sam zamislio jer mjesta ima.
Za sad će ovaj reduktor od ADK poslužiti do danjeg, ovo je više preventiva jer sam uočio da je dao svoje pa da i to eliminiram. Slijedi još test trimera jer evo, do sad se nije ništa radilo, pa usput da isprobam i one nove naramenice.