Evo posle tačno 4 godine izvještaj za moj trimer , ako se sjećate u pitanju je VILAGER BC1900S
Jesenas sam imao jedini kvar na zadnjem čišćenju jedne zarasle parcele , radio je sa vidijumskom testerom i sjekao interesantne debljine , testera u odnosu na trokraki nož je mila majka , daleko daleko bolje reže sa manje napora za trimer i rukovaoca
Ali , u tom krčenju trimer se jednostavno ugasio , posle toga nije htjeo da upali , nekako se idiotski javljao sa jednim ili dva takta ali daleko od paljenja , ostavim ja nejga završimo to motorkama i neki dan uzmem da vidim šta je , nećete mi vjerovati ali samo je svjećica odapela , stavim novu svjećku i evo ga i dalje radi kao sat
U ove 4 godine , nema šta nije radio , pokosio je boga oca , koristio sam ga ja na širem domaćinstvu i koristila su ga još 4 domaćinstva na pozajmljivanje , sve poslove od opšteg interesa je odradio (groblje,pored puteva, i sve ostale akcije sela)
Nikada nije izdao , uviejk je dobijao dobro gorivo sa propisnom mješavinom i STIHL uljem , imalo ako je sumnjiva ili stara smješa nisam je koristio nego sam pravio novu , podmazivanje glave , čišćenje rebara za hlađenje i ništa više od mene nije dobio
Na početku je bilo problema sa time da je ispod glave namotavao travu i to je bio veliki problem jer je jako gušio motor i spržio zaštitni semering na glavi ali to sam riješio na svoj način i od tada nikada nije bilo problema sa time
Da rezimiram , odnos uloženo-dobijeno je i više nego dobar , još uvijek je u dobrom stanju , kompresija stvarno uredna ima snage i lijepo radi , za moje shvatanje do sada se odradio , sve preko ovoga što uradi smatram kao poklon