husqvarna365
Aktivni član
- Tu od
- 24 Sij 2013
- Poruka
- 989
A dobro to se desi i kod stila i husqvarne,,,,jos cu malo razmislit,,imam u ponudi neke SONIC trimere pa cu malo i njih razmotrit
kad bi ja tak puno znal o tome ja bi odmah znal kaj treba kupiti
Ja imam alpinu vip 40 već preko 12 god.i zadovoljan sam s njom,jednom je promjenjen cilindar i klip jer sam ih ostrugao do kraja,a ostalo je samo sipaj i deri,nikakvih drugih troškova osim glava nisam imao,a kakve su ove danas to neznam,jer još uvijek derem ovu staru :icon_pidu:Ja sam isto u potrazi za nekim novim trimerom, pošto mi je zaribao Jonsered BC 2126 nakon 3 - 4 sezone korištenja i to jako malo godišnje.
Nekako sam mišljenja da bi možda kupio Alpinu, jer sam već imao Alpinu (leđni model F41)i nije bilo nikakvih problema.
O ovom modelu se radi.
http://www.amgrupa.hr/view.asp?idp=445&c=45
Kao prvo,pozdrav starim i novim kolegama.Nije me bilo neko vrijeme, razlozi nisu tolko bitni.
No da ne budemo previše sentimentalni imam nekoliko pitanja u vezi kupovine trimera.
Stihl više nema neku srednju klasu u normalnom cjenovnom razredu. FS 55,56 i sl je čisti amaterizam za cijenu koju se plaća i još k tome treba skoro hiljadarku kunica dodati da bi mogao kositi ( naramenice, glava i sl.).
Imam izbor uzeti na proljetnoj akciji Husqvarnu 525 Rx za 2975,00 sa dodatnim alatom ili otići preko granice u Srbiju i za oko 3500 uzeti Stihl FS 120 ili 250.Cijena nije neka razlika nego me muči kakva je kvaliteta tih strojeva u susjednoj zemlji. Da li je to još uvijek onaj Stihl kak treba ili su to sve naljepnice samo a kvaliteta "čajna",jer Nijemci se polako rađaju kosih očiju ( bez uvrede ikome, molim ).
Za moje potrebe je Husky dovoljan,ali naravno ako mogu za slične novce dobiti nešto jače, eventualno bolje, zašto ne.
Inače sam zagriženi "štilovac" ,jer sam i privatno i na poslu koristio samo Stihl strojeve i nije bilo nekih prevelikih kvarova,osim 4-mix motora,ali u ovom slučaju kad se uključi glava,mislim da FS 56, a još manje 55 nije ni do koljena 525 Rx.
Sad da ne idem u detalje, najviše me zanima kvaliteta ovih mašinica u Srbiji.
Hvala.