husqvarna365
Aktivni član
- Tu od
- 24 Sij 2013
- Poruka
- 989
A mozda ga i uzmem,,jer je kompezacija a drva ima na bacanje..
Znas li mozda koja je jacina
Znas li mozda koja je jacina
Za 15 cm mi je dovoljna i Stihl FS 50 koju imam, malo me muči što zbog svoje visine moram biti pogrbljen ali nekako se pokosi.O Husqvarni je već sve rečeno i ne treba tu previše dilemati.Raspitaj se za dijelove za Makitu.Ne poznajem ih dovoljno da bi znao reći nekaj točnije o njima.Ja sam sa Husqvarnom zadovoljan,najviše jer je lagana i snage ima dovoljno za ono što meni treba.
Pitanje je također, hoćeš li ti to kositi svaka 2 tjedna ili 2 put godišnje kad trava pređe visinu od metra.Ako je ovo drugo u pitanju, nijedan od ova dva nije pogodan, ali ako nećeš dozvoliti travi da ode na više od 15 cm, ja bi uzeo Husqvarnu.
Mercedes i BMW su Mercedes i BMW. Ostali su samo auti....ZJ lijepa liga u kojoj igraju samo dva tima ,moš misliti
Pozdrav svima. U dvojbi sam koji trimer kupiti da li Makitu EM3400U ili Husqvarnu 525 RX. Makita, 3 godine garancije, dođe za gotovinu 1900 kuna ali su naramenice užasne pa bi trebalo uložiti i uzeti neke kvalitetnije.
Husqvarna je još sutra na akciji 2677 kuna i dvije godine garancije.
Kosilo bi se nekih 700 do 1000 kvadrata.
Makita me privlači zbog jeftinije cijene i garancije, ali je teža i trebaju druge naramenice, a i totalna mi je nepoznanica.
Husqvarnu opet svi hvale, pa molim ako može savjet eventualnih vlasnika prvenstveno Makite.
Hvala
525?Na kraju kupljena Husqvarna. Danas je završavala akcija u 13 sati kada se zatvarala trgovina pa sam morao brzo donjeti odluku. Sad ćemo vidjeti da li je to bila dobra odluka.
uz ovoliko orginala i garancije ti bi mogao biti miran jedno 25 godina :icon_super:ma koji kinez za 100 ojra sa garancijom od godine dana i za koji poslje nema rezervnih dijelova ,bjež od toga ,uzmi si najjeftiniju Makita EM2600 L/U za 1650 kuna i garancijom od 3 godine ,ispada te 550 kuna po godini dok je pod garancijom, dakle jeftinije nek kinez a rezervni dijelovi osigurani, imam tu Makitu EM2600U cca. mjesec dana za oko kuče gdje ne može kosilica i malo za po vinogradu kod oca i zadovoljan sam sa njezinih 1,2 konja , dodatno sam si kupio jednu kvalitetniju flaks glavu original Makita Ultra Auto 4Y jer na originalu iz paketa je malo komplicirano stavljati flaks, ne za mene ali za mojeg oca je jako komplicitano, stoga sam žrtvoval još 160 kuna i kupio tu glavu, sada imam tri glave, jedna original flaks nadokupljena + jedna original flaks glava i jedan metalni četverokraki nož iz paketa , radi mirno-nema vibracije ko stara očeva štilovka sa sajlom (ova makita ima kardan), pali ko zvijer, radi ko sat, za neku zlatnu sredinu ja bi preporučio ovo ,nakon tri godine kad istekne garancija što duže bu radila to onih 550 kuna vrijednosti uložene u makitu po godini pod garancijom se bu umanjivala po godini korištenja a isplativost uloženoga povećavala te rezervnih dijelova bude bilo za popravak :wink:
uz ovoliko orginala i garancije ti bi mogao biti miran jedno 25 godina :icon_super:
ajde pročitaj još jednom tekst , ovaj put sa razumijevanjem, naići ćeš na dio teksta gdje sam eksplicitno naveo : "za neku zlatnu sredinu ja bi preporučio ovo " , čovjeku sam skrenuo pozornost što može dobiti original za 550 kuna a da ima 1,2 konja što je on spomenuo , dakle ne kineske kopije nečega puno za 700 kuna, meni je značilo kad sam dobio preporuku (ne ovdje na forumu) baš u ovakvom obliku, koliko bi platio original a koliko bi platio kopiju, nakon tih riječi neka sam odlučim što mislim da je bolje za mene,odlučio sam, nije mi jasno zašto u svoju diskusiju miješaš svoje bližnje i ženu i djecu i auto i traktor itd. kad oni nemaju baš nikakve veze sa temom razgovora