Evo i šveđani prodavaju fs 360 za 5200kn pa pogledaj.. https://www.gardsman.se/trimning-oc...ojsagar/stihl-fs-360-c-em-rojsag-autocut.html
Ne vidim gdje takav kupiti u RH?1900 S , kupljen tu kod lokalnog trgovca prije nekih 8 godina ako se dobro sjećam , tada plaćen 240e .
Sada sam kupio još jedan kinez neki AGM520 , plaćen 100e , druga godina kod mene radi isto uredno ali su mu grozni uprtači koji se dobiju uz njega.
Kosim dosta sa njima pogotvo u zadnje dvije godine jer mi klizište zeznulo voćnjak i samo se trimeerima kosi oko 1,5ha tri puta godišnje.
I još ih i pozajmljujem komšiluku i ja sam idem nekada u ispomoć drugima , ni ne pada mi na pamet kupovina nekog ''rasnog'' trimera. Ovi sasvim zadovoljavaju.
Bizi od mtd-a, gov*o zesce, ako oces jeftino uzmi ovo ULTRAPROFI TRIMER CHAMPION CP 162Sto kazete na ovaj trimer sad je 100kn jeftini treba mi za odrzavati dva kanala po 15m duzine i 3 visine i za očistit krompirište,znam da je stihl ili husky super al nekako mi puno love za nesto pametno.Motorni trimer MTD SMART BC 52
2-taktni motorni trimer za travu motorom od 2 KS. Poluautomatska glava s dvostrukim flaksom zahvata 51,7 cm omogućuje jednostavno košenje uz rubove ograde, puteva, stepenica. Udobna dvostruka ručka za praktičnu i jednostavnu uporabu. Sklopiva cijev osigurava lakši transport i mogućnost...pevec.hr
gledaj fuxtec, dosta slican trimer.Ne vidim gdje takav kupiti u RH?