Ok, ali "zvrkotrk" govori o košnji na terenu gdje ima kamenja. Tu rotacijska kosilica sa nožem ne dolazi u obzir.Vakav izbor za tu cijenu s 5 god jamstva nije lose Link SOLO DOM d.o.o. Rotacijska kosilica - 5239 SP-H
Ok, ali "zvrkotrk" govori o košnji na terenu gdje ima kamenja. Tu rotacijska kosilica sa nožem ne dolazi u obzir.Vakav izbor za tu cijenu s 5 god jamstva nije lose Link SOLO DOM d.o.o. Rotacijska kosilica - 5239 SP-H
Ma naravno ,bolje pričekati,puno je to rada i za stroj a i za čovjeka .Poanta priče b bila samo kratki osvrt na to što se s trimerom i adekvatnim nastavkom može napraviti ,s tim da sam napomenuo s kakvim performansama stroj raspolaže . Čisto radi komparacije za sve one koji misle da im treba trimer od deklariranih 5 konja ,a ono u njemu mala nejaka kljusad sve zajedno jedan konj ,a misle da su kupili svemirski brod ako su pljunuli 4 ili 5 tisuća kuna. Ne ubrajam to profesionalne strojeve,imam i jednu Shindaiwu,osim što je lakša ne radi ništa bolje. Eto ,kome nešto znači ovaj osvrt taj će promisliti kakav stroj mu za što treba i koliko bi trebao koštati .ma ako nije hitno bolje čekati i 10 dana da osuši pa pokositi traktorom. Nego se mučiti s trimerom 4 sata
možeš stavit link flaksaKakva su vam iskustva sa spiralnim flaksom?da li je istina da je jaci dosta nego okrugli? Meni se dosada kvadratni pokazao kao najbolji (2.7mm) i to uzimam sa ebay-a cca 9.5 usd za 80m(100% nylon)