Ako ti se to samo jednom desilo, mozda je doslo do izgaranja i potpaljivanja vec ranije nagomilane garezi u njemu. A ako se konstantno ponavlja, onda je neki drugi problem. Ne bi smeo da se"užari" dok radi.Pozdrav,
jedan zanimljiv upit imam,da li Vam se užari ikad auspuh na trimeru kod rada?
Naime,prošle godine kupio sam Oleomac Bc550 Master,novu liniju motora,na ljetu se počeo gušiti i primijetio sam da se užario auspuh. Odnio sam u servis jer je pod garancijom i dobio sam novi auspuh,u starome su izgorjele pregrade.Krenem kositi i nakon 10 min.auspuh opet užaren.Moram ponovno reklamirati jer to sigurno nije normalno.Koristim njihove flakserice već 15 godina.453 T model s kojim kosim pet godina,čuda je pokosio,očistio ispilo cirkularnim nožem ma neopisivo,nikakvih problema nemam,bolji i živahniji je od BC 550,makar je malo slabiji.Odlične su mi njihove flakserice,svakome sam ih preporučio jer puno kosim,imam njihov 453bp ergo ma čuda rade.Izgleda da su sa novim linijama motora malo fušali.Ako ti se to samo jednom desilo, mozda je doslo do izgaranja i potpaljivanja vec ranije nagomilane garezi u njemu. A ako se konstantno ponavlja, onda je neki drugi problem. Ne bi smeo da se"užari" dok radi.
Jesam, imam FS350, FS450 i Husqvaranu 545RX. Stihli puno brže vrti. Moja Husqvarna je tvornički bila dosta sporija. 2 puta sam je nosio na štelanje gasa i tek sad radi kak treba.Pozdrav svima. Imam Husqvarnu 143 R2 već 6 godina i radi fantasricno. Ipak, nekidan sam radio sa frendovim stihl da 350 sa nožem i primijetio da nekako bolje i brže vrti nož i samim tim bolje siječe pogotovo nas dolje gdje je kamenjar. A Husqvarna ko da sporije vrti nož i ako opalim po kamenu desetak puta moram opet zavit onaj šaraf jer se nož rasklima. A stihl na punom gasu lupa po kamenu i nikakvih problema.
Jeste li to primjetili i vi?