• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Rasipniji - Troši više (nego kaj bi trebalo).

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Nedavno sam napisao post kako sam kupio Solo trimer sa Kawasaki th43 motorom, stariji model ali očuvan. Obavio prvu košnju s njim i prezadovoljan, sa niti 2.7mm (ide orginal 3mm) doslovno jede sve veličine i vrste trave bez imalo gušenja.
Najviše me oduševio motor koji radi ko urica, veliki auspuh koji ne para bubnjiće, bicikal ručke kojima se položaj može zasebno podesiti lijeva i desna i karburator koji nema membrane.
Svi djelovi dostupni u Solo Domu u Zg... Trimer made in Germany a motor Japan.. Nemre bit loše. Ugl svaka preporuka.
IMG-dbe9ca5cd71da67cc6d5b355d061500f-V.jpg

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
3300 kuna.

Ja upravo slažem doma Kinesko smeće, smeće Štil, kad mi nekaj neko veli. Nebi više kupil tu marku nikad, prije bum pasel travu nego to slagal. Znači smeće da nema većeg smeća.

Potpuno isti fergazer imaš u onoj igrački od motorke...tam valja, jel?

imt539h555

Novi član
Tu od
15 Tra 2022
Poruka
8
Čini mi se da svi "kuže neke stvari", a to je da ste si vi u glavi posložili da husqvarna valja, a stihl ne valja i sad iz petnih žila pokušavate husqvarnu dignuti u nebo, a stihl ocrniti.
Jedina prava istina je da su i husqvarna i stihl u samom vrhu proizvođača malih motornih strojeva, u praksi velike firme (HRšume, komunalci, ceste, pilane...) kupuju većinom stihl, a privatni korisnici i manje firme husqvarnu. Razlog tome bi bio taj što je husqvarna jeftinija u startu, pa je pristupačnija običnim smrticima, a stihl je bolji što se tiče servisnih centara i dobavljivosti djelova.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Koji je smisao ovih tema o trimerima, kosilicama, motorkama i ostalim uređajima kad je na svakih 10 stranica neki koristan post a ostalo je beskorisno prepucavanje nažalost odobreno od strane modova.
Ima članova koji su voljni pomoći znanjem i iskustvom i svaka im čast na tome al se utapaju u tuđim besmislicama.

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Je baš je isti, vidi se iz aviona da su isti, joj nikak da skužite neke stvari. 👌
Po tome je isto ferrari i golf 2.
Ajde ti da bi skuzio pogledaj na karburatoru ko ga proizvodi

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma upravo to, @ŽeljkoKa 😉znaš kak se veli, svaki gazda svojeg konja hvali. Meni je drago da sam nekim ljudima pomogel kod odabira pila, kolko sam ppea dobil kaj su se ljudi odlučili na profesionalne pile i pravu marku. Neko veli da ja simpatiziram neku marku, al to nije tak, da je tak kupil bi i trimer i samohodmu kosilicu, al evo nejde to tak kak si neko misli. Ja znam kaj valja a kaj nevalja. Zato preporučam ono kaje provjereno, a ne neko naglabanje, ili neznam kaj. Ja sam u potrazi isto za ostalim strojevima ovih dana. Odluka neka pada na Hondu i Oleo mac.

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ne kužim ovo ferari-golf, niti jedno ne volim.
Pretpostavljam da hoćeš reči da je u tvojoj pili valjda lošiji fergazer, jer je stihl vlasnik zame.

Gori si od pop upova na ovom forumu. Pretpostavljam da si za to silno reklamiranje ušečaril nekaj od Husqvarne. Danas se reklama dobro plača.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dajte progledajte na zdrave oči.
Meni je sve jasno ko dan. A vi kad shvatite uživajte. Za mene je štil polu proizvod, i adio mare. Pisal sam o tome već ohoo.
Pošto sam pr markenting radil o profi markama znam o čemu pričam, meni kaplje malo al sigurno🤭previše čitate i onda tu iznašate to kaj ste pročitali a niste se uvjerili u to svojom očima. I mislite mene isprovocirat, dečki živjeli. 🍻

imt539h555

Novi član
Tu od
15 Tra 2022
Poruka
8
Stihl je polu proizvod? A od pet ljudi koje znam a da se bave svakodnevno šumom njih trojica je s husqvarne prošlo na stihl (sami su rekli da je husqvarna dobra, ali njima je bolji stihl), a ova druga dvojica su bili na stihl-u i ostali. Pa se sad postavlja pitanje, dal je husqvarna 1/4 ili 1/3 proizvoda?:unsure::unsure::unsure::unsure:

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
IMG_20210506_103652.jpg
Ovak izgleda klip kod ovako profesionalno riješenog filtera zraka.
Kupljenec, ti znaš reklamirati ono izvana, kaj svako vidi. A ja sam se nagledao strojeva iznutra više nego neki u katalogu.

Prilozi

• IMG_20210514_144056.jpg
    IMG_20210514_144056.jpg
    44 KB · Pregleda: 45
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da si se nagledal i da imaš iskustva nebi baljezgal gluposti, i pisal tj javljal se samo da mene isprovociraš. Pisal bi i daval savjete, ali pošto ti ne pišeš nego provociraš to ne pali to kod mene.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Stihl je polu proizvod? A od pet ljudi koje znam a da se bave svakodnevno šumom njih trojica je s husqvarne prošlo na stihl (sami su rekli da je husqvarna dobra, ali njima je bolji stihl), a ova druga dvojica su bili na stihl-u i ostali. Pa se sad postavlja pitanje, dal je husqvarna 1/4 ili 1/3 proizvoda?:unsure::unsure::unsure::unsure:
Nemoj tako, stavi barem 2/6. Mislim na isto dođe, ali ljepše izgleda:hahah::hahah::hahah:

Najnoviji postovi

Na vrh