• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,998
Samo mora stalno biti pun gas i ostar noz, iako s vremena na vrijeme zna namotati

josipjug

Član
Tu od
8 Stu 2016
Poruka
44
Mislim da o snazi, ili izdržljivosti trimera u visokoj travi utječu kubici, a ne ks, u mom slučaju moj trimer florabest iz lidla sa 43 ccm i cca 1,8 ks se nije gušio u visokoj travi dok ovaj moj novi haski 535 sa 35 ccm i 2,1 ks ima problema u visokoj travi. To je samo moje iskustvo i pretpostavka

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,264
Kolega,koje ti je " marke" ona flekserica što je naslonjena na raketu? Slike od juče.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,998
Ti imaš oleo mac? Koju? Ja isto gledam neku al netreba mi niš jako.
Gledam flaksericu i samohodmu isto oleo mac.
Da OleoMac BC 550 MASTER, kad sam uzimao bio mi je oko 1500 kuna jeftiniji nego hq 545RX a 0,3 ks je jači, zasad sam zadovoljan, malo više od 2 godine a većinom je to šikara ili velika trava

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,976
Ja sam nedavno kosio nesto za Mjesnu zajednicu i oni imaju Stihl fs350 , to mi je prvi profi trimer sa kojim sam kosio ,ostavio je odličan dojam na mene ... (y)(y)
Imam ju već 10tak godina! Jača od nje je jedino FS450

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,543
Nemreš verovat, od oleo maca samo 4 kosilice dobavljivo za naše tržište, sad poslal upit u tvornicu da vidim o čemu se dela, i pital odma kak je razlika u cijeni tak drastična kod nas i u Italili, ili Francuskoj.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,976
A neki bi htjeli kupiti ispod tvorničke cijene i još bi tražili popust. I sve trgovce i trgovine zatvoriti! :hahah:

Na vrh