Taj noz meni rjesava 90 posto stvari....nezamjenjiv je!Ko ga je izmislio treba mu platit pivu 😀Pa zapravo i nije ako krčim sa ovim nožem
View attachment 49550 View attachment 49551 View attachment 49552
Kolega, gdje si kupio taj nož Oregon? Gledam kod Blaževića, ali on ima u ponudi samo Husqvarnin i košta 255 kn.Da, kod nje i ja kupujem sve, žena je...čudo, snalazi se u tom poslu bolje od nekih muških, mislim nisam neki da djelim poslove na muško/ženske već onako...ja joj još nisam postavio pitanje u vezi bilo čega vezanog za motorke ili trimere ž da nije znala odgovorit ili savjetovati i što je meni bitno, ako nešto nema odmah kaže da li može nabaviti i kada, nema ono bit će sutra, pa bit će za 3 dana, kad je rekla to je amen. A stihl ma svoje noževe da, ali je središnja rupa 20mm a na ovome je 25,4 (ili je suprotno) i stihlov je 270mm dužine a ovaj oregon je 300mm
Da, u pravu ste 4 mix nije kao klasični četverotaktni motor zbog načina podmazivanja. Uglavnom zanimljiva kombinacija i mogu reći da sam poprilično zadovoljan lagan ,jak i ima zanimljiv zvuk. Inače imam i fs 250 ,a radio sam sa susjedovom fs 120r koja je kilu teža od 131r . Mislim da ti motori imaju najveći problem ko i većina strojeva u održavanju jer svakih pedeset rezervara treba štelat ventile ,a to nitko ne radi .Koliko ja znam fs 131 je 4mix a ne cetverotaktni.
Već sam ja to sve pročital i proučil prije kupnje, a i inače sam auto mehaničar i strojarski tehničar i volim taj posao, tako da jako dobro znam kako taj motor funkcionira i motori uopće.