Sad ju pusti koji dan na suhom, da vidip jel se drobi (mrvi).Nakon više od 24 sata u benzinu, nema nikakvih promjena.
Probati ću to sutra.Sad ju pusti koji dan na suhom, da vidip jel se drobi (mrvi).
Ova spužvica original što se raspala je imala 25 godina.Pali vozi i zamijeni godišnje jednom za svaki slučaj.
Nije uvreda,iako se ne odnosi na mene,ali je problem ponekad naći original,pa su to dobre ideje da si još netko pomogne,dok ne dođe oriđiđiBez uvrede ali taj filter zraka košta 3-5€ i traje godinama, ozbiljno ne pada mi na pamet da testiram otapanje i sušenje kojekakvih spužvica u benzinu...
tako to inače bude kod puno trimeraOva spužvica original što se raspala je imala 25 godina.
Ista stvar kod mene na 323R ove godine, nisam mijenjal od prije korone...Ovo velim zato jer se originalna Husqvarnina raspala nakon par godina.
Stihlovi trimeri imaju papirnate uloške i mi se definitivno više sviđa.
FS460 i 545RX imaju papirnate filtere...Velim, na žalost, Husq je srozala kvalitetu...
A Oleo Mac , da li o njemu nešto znaš, pre svega o bc 550 ili 755?FS460 i 545RX imaju papirnate filtere...
Problem je što Husqvarna ima "naopako" okrenut filter jer rebra idu prema usisu. Onda se filter zapuše i ne može se očisitit.
Stihl ima rebra filtera okrenuta prema van (kontra od usisa) i taj filter se lako očisti.
FS350 imam i dobar je, ali za šikaru će možda biti slab.A Oleo Mac , da li o njemu nešto znaš, pre svega o bc 550 ili 755?
Koliko se sjećam, stariji 545Rx, prije X-Torq motora, je imal spužvasti filter.... 545RX imaju papirnate filtere...