• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

atlas

Novi član
Tu od
16 Srp 2024
Poruka
2
A najviše se to cimanje primjeti ovdje na ovom sastavu. Prilikom uzimanja trimera kao da se prvo malo digne ta plastika na sastavu pa tek onda cijeli trimer. Na slici sam zaokružio plavom bojom.
 

Prilozi

  • IMG_6888.jpeg
    IMG_6888.jpeg
    27.8 KB · Pregleda: 30
Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,061
Pa normalno, jer tu je i najviše naprezanja. I na Husqvarni ili Stihlu se isto to događa.
Pogledaj kroz prorez jel sve u redu, ili ako sumnjaš, skini onaj prednji dio koji se drži za cijev (iako sam 99% siguran da je sve u redu).
 

Stralee

Novi član
Tu od
25 Srp 2024
Poruka
1
Možda trebaš malo dotegnuti, piše i u uputstvu da se periodično pregleda i dotegne AV sistem.

UH dobro je da nisam jedini, jeste da dižem iz mrtvih poruku, ali meni je 135R iz tih godina (2017) dušu pojela sa kvarovima i koliko je osjetljiv uređaj, za tadašnjih 500+ eura za 1.4 kW nije bila pretjerano jefitna, tek malo iza Stihla.
na nagovor predsjednika kupili smo husqvarnu 143r-II, e izgleda da nije samo moja motorka loše izrade, ovo stvarno nebi nikad očekivao od huskvarne... užas. Odakle da krenem... naramenice koje se dobiju uz nju su katastrofa, več nakon pola sata košnje bole i ramena i struk i ruke, tažina je raspoređena katastrofa, previše vuče naprijed i težina kompletnog prednjeg dijela trimera je na rukama (ručke i klin za viješanje su bile na mjestima tvorničko označenim di moraju biti, probali smo ih mi i pomaknuti ali onda kad je dobar balans glava kosi travu potkoso i ostaju buseni trave) materijali od kojih je napravljena su malo je reči smiješni, šrafiči s kojima je cijeli oklop fiksiran i šrafiči za podešavanje gasa su ko da ih je neko kupil u lokalnoj željezariji ( i to uzel jeftinije) zažtita od bacanja trave je nikakva ( kosili smo ja i jedan frend isto vremenski on je bil zametani od trave duplo više od mene) i na kraju (zbog čega su me mnogi uzeli na zub ovdje na forumu) PALJENJE... ja štilovku dvaput cuknem i upali, a huskvarni treba dosta dužen ali to nije tolki problem kolki je kad se napravi stanka i onda ju opet upaliti, treba ju samo 5min cukati. Kad se kosi igralište svi koji su probali raditi sa husqvarnom imaju neku izrazitu želju raditi sa mojom štilovkom "stvarno neznam zašto". Najgore od svega mi je to paljenje radio sam sa 4 husqvarne što motorke što trimer i 3 od 4 su imale taj problem, do prije tog trimera sam mislio da je stvarno problem to što sam tako naletio, ali sad sumljam da je slučajnost. Ukratko Husqvarna je bila jeftinija 700kn od štilovke i sad se svi pitaju dal se isplatilo za tih nekih 15% manju cijenu uzimati to... neznam, ti odluči
 

Najnoviji postovi

Na vrh