• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,346
Jel bolje kupiti FS 235 ili FS 120?
Ovaj jači je 70 eur skuplji s tim da se s njim odma dobije i nož, a meni to treba jer kanim kositi najmanje 50 cm visoku travu.

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
726
Najbolji izbor je FS250 ili FS120 (stari tip sa dvije karike, prepoznat ćeš ga tako što je konstrukcija ista kao na FS250 - pumpica im je sa prednje strane motora).

Novi tip FS120 koji se prodaje na HR tržištu je znatno slabiji - ima jednu kariku prepoznat ćeš ga tako što je pumpica za gorivo s gornje strane motora.

FS235 je ok stroj ali je FS250 opet bolji izbor jer je dugotrajniji i bolje napravljen.

FS250 i FS120 se mogu kupiti u bosni i srbiji, imaš nove na njuškalu za kupiti.

Ukoliko baš moraš kupiti trimer u trgovini u HR moja preporuka je FS240 konstrukcija je ista kao na profi modelima stihla FS361, FS461 koliko znam slaže se u Njemačkoj....

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,346
Tog FS 250 kod nas rado ni nema za kupiti, a ni ovog FS 120 sa pumpicom od napred, pa gdje da onda to nađem?

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
726
Napisao sam u poruci iznad da ima par ljudi koji se bave time i prodaju nove FS250 i FS120 stari tip na njuškalu. Pošalju ti poštom i povoljniji su nego u trgovini.

Ako baš želiš kupiti stroj u trgovini onda je najbolja kupnja FS240.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,234
Ja bi sa samo nadopunil: ak već kupuješ iz BiH, onda kupi FS350.
Identični pogon kak je na FS250, no ima AV, deblju cijev i puno masivniji reduktor...puno prikladniji za nož i krčenje a nije puno teži od FS240.

Lovro Vdović

Novi član
Tu od
24 Svi 2024
Poruka
20
Jel bolje kupiti FS 235 ili FS 120?
Ovaj jači je 70 eur skuplji s tim da se s njim odma dobije i nož, a meni to treba jer kanim kositi najmanje 50 cm visoku travu.
Imam FS 235,mislim da je taman za tebe,super radi,nikad kvarova

husqvarna365

Dobro znana faca
Tu od
24 Sij 2013
Poruka
1,001
Kosio sam juce sa fs 38 i spala mi ne Glava od Flaxa komplet sa Sarafom
Iščupala se iz Sajle
Zna li tko kako je Fiksiran saraf za sajlu

Lumberđek

Član
Tu od
4 Velj 2024
Poruka
35
Pitanje za znalce, imam FS50 iz 2017 godine. Zasto mi upali vec na poziciji choke? Cim mu dam gasa preskoci polu-choke i ode na zadnju radnu poziciju? I primjetio sam da baca na auspuh crne kapljice, sta bi to moglo bit?

Najnoviji postovi

Na vrh