Imam FS 235,mislim da je taman za tebe,super radi,nikad kvarovaJel bolje kupiti FS 235 ili FS 120?
Ovaj jači je 70 eur skuplji s tim da se s njim odma dobije i nož, a meni to treba jer kanim kositi najmanje 50 cm visoku travu.
Ls+ koristim samo. I nije mi jasno zasto mu ne treba polu choke.Je l dvotaktol za mješavinu ili neko žnj?
Odes u lidl ili negdje gdje prodaju pile za cirkular i uzmes pilu sa istom rupom koja pase na stihl.Imali di kupit koji cirkular za stihl fs 561 a da je kvalitetniji od ovih sto stihl prodaje, ovo trenutno od stihl se pokazalo lose.
Ljudima je inače problem kada stroj neće da upali, ti si prvi koji se buniš zato što pali 😁Pitanje za znalce, imam FS50 iz 2017 godine. Zasto mi upali vec na poziciji choke? Cim mu dam gasa preskoci polu-choke i ode na zadnju radnu poziciju? I primjetio sam da baca na auspuh crne kapljice, sta bi to moglo bit?
Probaj nazvati trgovinu Blažević, imaju stihl, husq, oregon, villager...ne znam koji bi ti pasaoImali di kupit koji cirkular za stihl fs 561 a da je kvalitetniji od ovih sto stihl prodaje, ovo trenutno od stihl se pokazalo lose.