Masa ljudi je naručivala ovdje:
Acquista online decespugliatori delle migliori marche su www.gmvagricenter.it. Reso gratuito e consegna in 3 giorni.
www.gmvagricenter.it
...pa i ti potraži sreću
Dvaput jači FS235 košta manje od FS89 pri nama...kaj reći.
Pitaj ih kad bude.
Bilo ih je prije, koliko se sjećam.
Stigla prinova.

Bolje imat nego se kajat, a cijena je bila baš povoljna, tako da je pala odluka da ga uzmem. Nisam htio riskirat i kad je bio dostupan, nakon što sam ih kontaktirao, prelomio i uzeo.
Ovdje jedno veliko hvala za kolegu ZJ koji mi je predložio da od njih uzmem. Isprva sumnjiv kao i svi ali kupovina je protekla u najboljem redu, dobio čak i popust od 5€ jer sam se preplatio na njihov
newsllater pa taj iznos iskoristio za popust na konačni iznos. Plaćanje odradio preko PayPala.
Dobra komunikacija, što je bitno kad se radi o kupovini na daljinu. Ekspresna dostava preko DPD-a u roku od 3 dana je paket bio kod mene, što je valjda rekord kad se radi o ovako velikom paketu. Inače, puno web shopova ne šalje robu izvan matične zemlje, među njima je i sam proizvođač Stihl iz Njemačke, a tu je i Unikomerc koji čak iz Slovenije ne šalje za Hrvatsku, a cijene naravno nisu iste.
G.M.W. Agricenter Italia
•
STHIL FS 235 Brush Cutter - (420,04€)
- Cod. Forn.: 41512000018
- EAN: 0886661938629
Što se cijene tiče, kod našeg domaćeg servisa i produžene ruke Unikomerca,
Šantić promet Virovitica je taj model
Stihl FS235 do nedavno prodavao za 690€, najjeftiniji je kod Blaževića 590€, tako da je ovo doista povoljno. Jedina primjedba koju mogu navesti je da ne dolazi u fensi šmensi Stihl tvrdoj kutiji i ne dobiva se nož uz set, koji mi uostalom niti ne treba, sve ostalo je za tu cijenu više nego dobro. Za sad ga ostavljam u paketu dok god Einhell radi, pa nek odmara do daljnjeg.