Stavio naramenice na popis želja, pa ću ih prvom prilikom uzet, sad sam baš krenuo u boj sa drugim ADK AW BC430T trimerom, pa ću i njega pokušat prvom prilikom sredit.
Hvala kolega plus na lijepom komentaru, već si mi kao što vidiš dao poticaj za popravak drugog.

Tako i doma radimo, sve se prvo pokosi motornom kosilicom, bentove i ove nedostupne dijelove trimerom, iako mi nije jasno zašto panika kad je trimer stao, kosu u ruku i sve se lijepo odradi i bez njega, no ajd, sad je sve opet na svojem mjestu i ima se čime.
Nama je veliko olakšanje došlo kad smo prije 3. godine prodali zemljište od 800 hvati, nekih 15km x 2 vožnje. To je nasad oraha kojeg smo posadili 1995. godine i tu se trava morala kosit podosta, iako ispod oraha je sporije rasla ali ipak 6. mjeseci u godini stalno održavanje, vremenski, fizički i novčani trošak, a korist, nula bodova. Pvo smo to kosili sa samohodnom strižnom kosilicom
Agria 1300 ali nam je bio problem skupljanje sijena i kud s njim, uvijek nam je trava prerasla, a htijeli smo malčiranje i tako nasjeli na foru sa malim kosilicama, zato doma imam groblje B&S motora, svakih 5 godina nova. Pred kraj sam kupio traktorsku kosilicu Silvertrac 107T-175, odradio jednu sezonu, 5 radnih sati i nasad prodan. Sad stoji u garaži, pa kad ne budem više mogao gurat ove male, bude on uskočio i radio, zasad odmara. Fala Bogu da je nasad prodan, više ne bih mogao to održavat, ne ide više glatko ni ovo doma, zamor materijala.
• MTD Silvertrac 107T-175 - (prvo paljenje B&S motora)
• MTD Silvertrac 107T-175 - (druga košnja)