Premalo goriva dobiva.Upalim trimer fs350, bez problema.
Ali ne prima gas, guši se!
Što može biti?
Sve što si naveo provjerio samPremalo goriva dobiva.
Ako povuces cik i nabijes gas, sigurno bu turiral.
Moze biti usisna kosara, pumpica/mijeh ili fergazer.
Moze biti i losa svijecica.
Pa ti si trebal dimnjačara, a ne servis...Sve što si naveo provjerio sam
Odnio u servis oni OČISTILI AUSPUH!
Ona osa/kukac napravio gnijezdo na izlazu auspuha!
Dali si novi rasplinjač morao podešavati ili si ga samo ugradio ?Saga sa ADK trimerom je došla do kraja. Stavljanjem novog rasplinjača riješilo je sve probleme, od ler gasa kojeg nisam imao, a koji je kasnije riješen sa podešavanjem sajle gasa, do gašenja trimera kod podizanja koji se pokazao kao novi simptom.
Trimer normalno radi u leru, prima gas, milina. Bit će to daily driver kojeg ću koristiti kad god zatreba, pa se ovdje neću zamarat bojenjem zaštitnog lima na glavi koji je i ovdje oksidirao, ali ne onako kao kod Einhella.
Dva otpisana trimera popravljena u nekom roku od dva mjeseca, mislim da je dobar poslić obavljen, sad trava neka samo raste. 😎
• ADK AW BC430T - (04_2018)
• ADK AW BC430T trimer (04/2018) - TEST 3 (FINIŠ)
Upalim trimer fs350, bez problema.
Ali ne prima gas, guši se!
Što može biti?
Meni su se te ose (Sceliphron curvatum) koje prave gnijezda od blata zavukle u ručicu gasa od Einhella. To je prvo što sam krenuo kad sam ga uzeo na red kad nije imao iskru, tako da od sad pokrivam ručku, motor je bio pokriven i zamotan uvijek krpama, pa drugdje nisu mogle ulazit lako. Dobra napomena da se kod takvog simptoma i to pogleda.Sve što si naveo provjerio sam
Odnio u servis oni OČISTILI AUSPUH!
Ona osa/kukac napravio gnijezdo na izlazu auspuha!
Ugradio, pustio da radi i vidio da ima malo prevelik gas u leru, pa sam ga na sajli smanjio za jedan odvrtaj. Ovaj na sreću ima križasti vijak, pa sam ga mogao fino namještat dok je radio. Drugo nisam dirao za sad, jer smatram da je to tvornički već podešeno ali moram ga isprobat u praksi, pa onda vidjet da li ima potreba za dodatnim podešavanjem.Dali si novi rasplinjač morao podešavati ili si ga samo ugradio ?
Mješam onako kako je proizvođač u uputama naveo 4% ili u omjeru (25:1). U praksi radim (0,5L goriva + 20 ml ulja), u Einhellovoj bočici od 600ml, tako da je udio ulja neznatno manji. Taj snimak je napravljen kod prvog paljenja na hladno i malo sam klip rasplinjača namazao sa uljem, pa možda zato jače dimi, inače sa onim starim rasplinjačem kad se motor zagrijao ja dim nisam vidio, tako da se ovaj novi rasplinjač mora tek dokazat.