• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

gorangrub

Novi član
Tu od
3 Svi 2020
Poruka
22
Evo leptir vijka za fs120, mislim da je netko tražio....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,811
A kaj je sa guštom popravljanja. Dijelovi jeftini i loši, ali osjećaj da budeš nekaj popravil je neopisiv. Makar se sve opet raspalo za par dana. Ma gdo to more platiti?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,334
Upravo to kaj je Lijeska napisal sam i ja htel napisati.
Ja bi kupil najjeftiniji dio pošto se učim pa ako kaj zajebem nije neki trošak.

• Like
Reactions: ZKL

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,085
Pozdrav svima,Imam kineski trimer Bavaria BCC 43 kupljen pred nekih 8-9 godina.Radio je uredno te je u zadnje vrijeme sve teže palio i kada se ugrijao više se nije mogao upaliti dok se ne ohladi.Raskopao sam maotor i vidio da treba novi set klip,clindar,karike... Znam da se to ne isplati popravljati no radim to čisto iz gušta jer učim i šarafim iz hobija.Znam da ti kineski dijelovi nisu neke kvalitete navodno sam čuo da su od tih svih No name dijelova dobri Archer set.Budući da se ne razumijem baš u to volio bih da mi objasni netko od iskusnijih dali je to OK marka ili da izbjegavam to ili posotoji neka bolja alternativa.Hvala svima.

To ti je sve original, čhina. gledaj samo da je isto.

• Like
Reactions: ZKL

ZKL

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
117
Hvala na odgovoru dečki, znam da se to ne isplati nema tu matematike nikakve u kranjem slučaju bi mi se možda isplatilo uzeti novi motor i namontirati to sve ali kak sam već napisal slažem to iz gušta jer me to zanima,valjda se ne bude raspalo nakon par dana kak je Lijeska rekel,da se baš i dogodi ljudi potroše novac na veće gluposti o_O:ppozdrav:.Malo sam guglal i pital AI pa mi veli kao da je taj Archer bolji jer ima navodno bolju završnu obradu od ostalih pa sam mislil uzet to sve u Moto Nova.Na igličastom ležaju sam videl da uz sam kavez gdje počinju iglice ima zub uz sve iglice sa jedne strane ležaja to valjda služi kao graničnik, ne znam jel moram isti takav ležaj uzimat ili može biti normalan bez toga?

Najnoviji postovi

Na vrh