Sjedio sam prosle godine na tuberu bez kabine i mogu vam sam oreci da ja nogom 47 stisnem kvakilo do kraja i ukljucim petom prednju vucu?!?!? Vidjela me je vecina forumasa i znate koliki sam, ko pravi slavonac
za mene na tom traktoru mjesta nema, kao da sam na igracku sjeo...
nadalje, preglednost iza, nazovimo ju tako je UZASNA. traktor na kojem sam sjedio je na sebi imao poluautomatsku kuku kakvu i ja imam na oba moja traktora, i kao prvo ne mogu dokuciti klin za odbravljivanje iste, a kao drugo ne mogu ni na koji nacin nego uz pomoc nekog ogledala vidjeti je li kuka dosla ispod oka prikolice ili nije... Preglednost na zadnju stranu CISTA NULA. Ne sjecam se tocno, ali jednobrazni IMT plug mislim da se ne vidi iza, kad je spusten u zemlju...
Predni most na tuberu je "grbav" sjetimo se ruskih rjesenja prednje vuce na ovaj sistem, i jos zamislimo to u kineskoj realizaciji. Ako rusi kao neprikosnoveni "KOVACI" nisu uspjeli napraviti kvalitetnu prednju vucu tog tipa, nisam siguran koliko ce kineska trajati...
ostatak (ako je ista i ostalo) je manje-vise OK, ali kao sto zbalija pise, za te pare polovan 539 i imas ga dok si ziv i sve radis kao i s tuberom, izuzev voznja u rikverc u brdo po travnjaku zbog nedostatka prednje vuce, no nece ni na tuberu dugo biti ispravna kad ga uhvati pravi sofer, tako da je to sve isti klinac...
Onome tko ga kupi zelim srecu u radu i da ga dugo dugo sluzi bez problema, ali samo je JEDAN JEDINI IMT