Huh toliko podatkov kažete,da jednostavno ne mogu svega odgovoriti.
Sve je odvisno na kakvoj zemlji traktor radi.Na pjeskovitoj je i 1000 opcija kardana ok heh.A kad oreš mokro zemljo,pustiš da zakameni na jakem suncu i ideš gore,pa je sve onda druga priča,pa majo traktori več opcij brzin kardana upravo zbog toga.
Koliko ima traktor broj brzina ,važno je,da znamo i njegovo končno brzino kretanja.Jer nije isto ak upoređujemo ovog Labina iz te teme,koji se kreta 40 sa 8 brzinama ili mog AC,koji se kreta sa 8 brzina 27km/sat.To nam da odgovor,da su rupe na labinu sigurno veče,al mogu vam iz izkustva kazati,da ima tek Ac več sad prevelike rupe kamoli da bi se kretao još brže.
Al mogu kazati,da bi mi zatrebale između svih brzina još po jedna sigurno za ozbiljni rad,a kak smo več kod okretajih kardana ima jih prema Labinu samo jedno- 540.No to je standard za večino priključka,pa meni drugo ne treba ,samo bi poželijo,da vrte frezo brže-inače na 750.
Al za male poljoprivrednike,sa malo zemlje i rada sa traktorom kao kod mene,zadostavajo i takve specifikacije stroja kao je labinov traktorčič bez brige.
Ozbiljni radniki onda kupe i ozbiljne strojeve heh.