• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tuber 40 - Labin Progres

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Re: Tuber 40 - Labin Progress

maiky kaže:
puknuti kaže:
ZJ kaže:
Pa to je u redu: na kardanu 10% manje od nazivne snage motora.
A gdje nestade 10% ? Na paru zubcanika i 3-4 ležaja :scratch

DA
+ pumpa hidraulike+pumpa vode+ventilator hladnjaka+alternator+...
jer na stolu su svi ti agregati isključeni.

G

Georg

Guest

Pozdrav EKIPO,
Evo novih MP cijena (sa PDV-om) za TUBER 40

Prodajna cijena:
Tuber 40 Lombardini - 81.592,38 kuna
Tuber 40 Yanmar - 82.871,55 kuna

:)

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327

Georg kaže:
Pozdrav EKIPO,
Evo novih MP cijena (sa PDV-om) za TUBER 40

Prodajna cijena:
Tuber 40 Lombardini - 81.592,38 kuna
Tuber 40 Yanmar - 82.871,55 kuna

:)
Bogme,sa cijenom nije vise skakljiv,za istu cijenu dobije se kinez vece snage.

G

Georg

Guest

Pa kako možeš uspoređivati kineske motore sa ovim macanom
kojeg pogone kvalitetni motori Lombardini i Yanmar? :?

Istrijan

Član
Tu od
30 Pro 2008
Poruka
45

I ja bi sad skoro rađe uzeo kineza od 55 ks za manje love motori jesu možda bolji ali je ostalo sve isto!

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797

zakaj se nebi uspoređivalo.
konstrukcija ista,a neki auti ugrađuju motore kineza i japanaca pa nema problema,pa zakaj bi bil problem na traktorima?

G

Georg

Guest

Usporedba motora za traktore koje rade kineski proizvođači i motora japanskih proizvođača je
bespredmetna jer se kvaliteta izrade ne može uspoređivati . :?:
A motori Lombardini i Yanmar su zakon za bilo koji kineski motor
bez obzira što između njih uspoređuješ.

A

Arijan

Guest

Mrk kaže:
Po meni traktor je za manja domaćinstva, štedljiv motor i prvi pogon vjerujem bolji od svakog Kineza te klase.

Slažem se, nisam baš ljubitelj "isplativosti" kupovanja kineskih proizvoda, tako da najčešće ni ne uspoređujem išta s kineskim proizvodima...

A u drugu ruku - ipak se radi kod nas... Ono, kupujmo hrvatsko i sve to - stvarno stoji...

Traktor na pogled izgleda i više nego dobro (lijepo) a vjerujem da nije ni loš s mehaničke/uporabne strane... Kome treba manji traktor tog tipa (a ne, recimo, zglobni traktor) , svakako bi ga trebao uzeti u obzir...

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797

nemojte me krivo shvatit meni je traktorič ljep.
i vjerujem da za moje potrebe bi bio dovoljan ne radim više od 5 rali i idem u šumu po cca 30m drva.

B

Bobo

Guest

Decki, nije bilo prodavaca u Gudovcu koji mi nije rekao da je to vocarski traktor!

Kad ih pitas sto misle o tome da taj traktor radi sve poslove na 15 jutara zemlje, niti jedan mi nije rekao da bi to s njim mogao raditi, tj. moglo bi se, al nije to TO...

Uzak je dosta, a visok, kad sam sjeo na njega, i isprobavam sve komande i ja s cipalom 46 stisnem kvacilo i petom mrdam rucicu za ukljucivanje prednje vuce... sve je nesto zgurano na njemu a preglednost iza NULA.

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840

Vocarski traktor sa losom preglednoscu ... hm hm :scratch

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

mislim da će ovaj traktorčić naći svoje kupce...ali prvenstveno za sitnije poslove... meni izgleda fenomenalno, ali nekako pre "napucano i nagurano"...
i meni sa svojih 187cm visine nije bilo lako sjediti na tom ljepotanu,,,a kamo li da moram sjediti 8 sati dnevno na njemu,,,ufff
ne znam,,, u voćarstvu, čisto sumnjam...tko ima 12.000,00 eura, mislim da će ih prije potrošiti na kakav jači rabljeni traktor sa kojim će moći obavljati više poslova i to ležerno... moj cent

G

Grofvon

Guest

Čuh info da će biti prezentacija i demonstracija rada njime negdje oko Požege ,na nekom sajmu u ovu sub!Zna li netko o kojem je sajmu riječ?

B

Bobo

Guest

Grofvon kaže:
Čuh info da će biti prezentacija i demonstracija rada njime negdje oko Požege ,na nekom sajmu u ovu sub!Zna li netko o kojem je sajmu riječ?

25.4. VINO-KAP u Kaptolu kraj Pozege. Prezentaciju najvjerovatnije priprema firma JUL-COM koji ga (mislim) jedini na ovom podrucju prodaju...

http://www.hzpss.hr/?page=news,1708

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161

Rekli su da u šestom mjesecu dolazi nova kabina jer se stara pokazala kao loša! Mislim da je star stvarno bila kao da su se djeca igrala-nije ni najmanje štitila od špricanja! Ova stara se proizvodila u orašju, a nova će se proizvoditi u Turskoj u tvornici koja proizvodi hermetički zatvorene kabine i za puno poznatije proizvođače(npr. Massey)! Stara nije nikako mogla dobiti certifikate za izvoz u EU pa su ju zbog toga morali mijenjati !

M

medo

Guest

Evo,da se i ja malo probam nadovezat na ovu temu...

Kao prvo lijep pozdrav svima od novog forumaša! :D

A šta se tiče ovog traktorčića-na stranu estetika,moje je skromno mišljenje da je to stvarno u redu traktor.

Prije nekih mjesec dana posadio sam vinograd(nekih 800-tinjak) trsova(razmak između redova 2,20 m) i otac je dobio neodoljivu želju da kupi neki traktor s kojim bi mogao obrađivat vinograd,a kojem nebi bilo mrsko s vremana na vrijeme otić malo na njivu s nekim manjim plugom,ili malo do šume...Jel naš 539 iz 87. godine lagano "otkazuje poslušnost".

Uglavnom-trebao nam je traktorčić koji se može kolko-tolko upotrijebit u svim granama poljoprivrede s naglaskom na vinogradarstvo.Sa svih strana samo preporuke za Tobya. 8)

Tražim,googlam,zovem okolo...Danas je otac otišao pogledat taj trakor u živo(ja sam ga već vidio) i kako sad stvari stoje,u subotu idemo po njega,pa ćete znat puuno više.

M

medo

Guest

Tuber dolazi kroz para dana doma. Danas ga probao vozit i mogu reć da me je ugodno iznenadio. :D Koga kod će zanimati bilo kaj u vezi traktora-ima PM pa nek pita.

G

Georg

Guest

Tuber i dalje žanje nagrade.
:D ______________________________________________________________________________________________________
20.05.2009., drugu godinu zaredom, održan je Dan kreativnosti i inovativnosti, projekt udruge MRAK, Mreže za razvoj i kreativnost, te su dodijeljene nagrade za kreativnost u poslovnom i društvenom djelovanju
Nagradu za kreativni i inovativni proizvod dobila je tvrtka Labinprogres za svoj traktor Tuber40, a nominirani su još bili Kozmetika s potpisom (Nikel Priroda liječi) i Tesla (Demi design).

Najnoviji postovi

Na vrh