Usis je prema zamajcu, izduv prema kvačilu.
Fino si obnovio pumpu pa sad daje ful dozu konstantno.
znam da ide hidraol...ali... crevo je kapalo(bilo napuklo) jos kad smo kupili traktor davne 1987-me godine...dosipao sam godinama hidraol...ali jednom se dogodilo da nisam imao hidraola a sam dosuo sae 90... i nikakvih nepravilnosti.... kasnije sam crevo promenio,ali i tada je ostalo to sae 90...pre nekoliko meseci sam dosipao ,opet sae 90....ovo zujajnje,ovako bucno je zadnjih nekoliko meseci...a sae 90 imam vec 20 i vise godina u hidrauliku,i nikad nista ovakvo...sta vise to slabo zujanje kad je vani jako hladno culo se i kad je bio i hidraol.i to nestane nakon 5-10 minuta rada traktora bez opterecenja pumpe...ali sada je to zujanje jako glasno...osecaju se vibracije kad opteretim pumpu i motor hoce skoro i da ugasi... stavra se neki jak otpor u pumpi.... a to predpostavljam da je vakuum koji stvara pumpa zbog zastopanoh filtera.jer kako sam rekao da filter nije nikad promenjen....sad ce mi biti problem da nadjem taj filter...tomica kod nas je jako malo....pa se i uljni filter za motor tesko nalazi....ne znam ni gde da ga trazim...U hidrauliku ne ide hipenol 90 već hidraol......to je uzrok zujanja
...tomica kod nas je jako malo....pa se i uljni filter za motor tesko nalazi....ne znam ni gde da ga trazim...