Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Moda samo u leru, ali pod gasom baš i ne!
Na što točno misliš, što ti vibrira?Imam Tv 420, pa me zanima jel normalno da pod gasom vibrira sve na traktoru.? Motor nije diran a traktor je u dosta dobrom stanju.
Motor puca od snage.To je normalno, meni isto na TV 419 se događaju takve vibracije. Ponekad pod jačim gasom se obično smiri, a kad je gas laganiji onda vibrira, one gumice protiv vibracija koje drže same lampe su vjerojatno već potrošene/istrošene, možda i slabiji nosači, sve jedno s drugim. Za motor ne znam u kakvom je stanju, da li traktor dimi, baca gdje ulje, kako se ponaša pod opterećenjem dok recimo voziš neki veći teret ili frezaš?
Uh više stoji nek vozi.Na ler gasu vibrira jer je to jednocilindrični dizelaš i kod njih je to normalno, ali nije normalno pod gasom!
Trese li su u vožnji ili samo pod gasom na mjestu?
Ok.Vidi jel se remenica klima gore/ dolje.
Kod mene vibrira i u ler gasu i u vožnji, kako sam već i rekao, ponekad kad je jači gas se smiri, pa otpustim gas pa opet dolazi do vibracija, svega ima, ali nisu to neke drastične vibracije, a i puno s njime ne radim, pa se s time ne opterećujem.Na ler gasu vibrira jer je to jednocilindrični dizelaš i kod njih je to normalno, ali nije normalno pod gasom!
Trese li su u vožnji ili samo pod gasom na mjestu?
Izvana ili iznutta ?Ja imam prvu seriju i nema instalacije za svijetla, ali zato ima podmazivanje uljem osovine klackalica, a to nisam vidio niti na jednom motoru!
...danas je Uskrs!... Tomek je rekao neš' jebat.......