• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 400

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Danas mogu u miru okačiti još koju fotku

Riješio sam svoje dvije mini parcele za krumpir i povrće ali čim sam ušao u susjedin vrt Tomek je rekao neš' jebat

Nadam se da nije posao bas od danas....

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ima netko ili zna od čega paše kombinirana ručica pokazivača smjera. Čuo sam na dva mjesta da ove iz Massive i nisu nešto.

I ako zna tko za kakav jednobrazdni plug(ravnjak ili okretač) za isti traktor.

verboncic

Novi član
Tu od
9 Lip 2012
Poruka
27
Pozdrav ekipa,
Zanima me jedna stvar imam TV418 i radim cijepač koji je bio na struju da ga prebacim na pogon T V preko izlaznog vratila.Zanima me koji je broj okretaja u sporoj i koji u brzoj vratila i koji smjer vrtnje je.
Imam ga 30 i nešto godina i nikada nije bilo ništa uključeno na njega.Pitam jer moram kupiti još multiplikator i pumpu,pa mi treba omjer.
Lijep pozdrav

.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,970
Trebaš veču brzinu na vratilu, a smjer ćeš odrediti kako ti odgovara na multiplikatoru i pumpi!

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,087
Ja kad sam u par navrata probo pokrenut krpana sa 521 bio je u sporom reduktoru i sporim brzinama kardana i gasilo ga je...

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,518
U sporim brzinama kardana i u sporom reduktoru bi trebao imati 540 okretaja i to u lijevi smjer. Evo i naljepnice na kojoj je to označeno.
A o kakvom se cjepaču radi kojeg treba prebaciti na kardan? Ovi jeftini ionako nemaju nekakve prevelike pumpe koje bj opterećivale traktor.

Na vrh