• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 400

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380
Jucasnje vadjenje krompira vadilica se pokazala odlicno:cool2:
imag0424.jpg

imag0442.jpg

imag0446.jpg

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Ovo je neka lagana zemlja za obradu, bio sam skeptičan da s tim možeš vaditi krumpir. Da s tim zaoreš kod mene ostao bi u zemlji (iliovača).:eek:

zverinicatv

Član
Tu od
30 Tra 2011
Poruka
42
Pozdrav Darko i ostali forumaši.
Molim te Darko ako ti nije teško, da izmeriš prikolicu: dužina,širina,višina stranica i dimenzija guma hoču da si izradim prikolicu za vinkota 420.
Hvala

Posljednje uređivanje od moderatora:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Što če ti nacrt bez robe za izgradnju i volje.Prvo treba nabavit osnovne stvari za izgradnju prikolice-dimenzije su več puno puta napisane na forumu.Za malog TVa je kutija dovoljna 240x140x35.Za šasiju upotrebi U profil 100mm.Treba se samo latit posla pa češ je imat.:(hi):

honda

Član
Tu od
28 Ruj 2014
Poruka
56
Pozdrav svima tu imam veliki problem imam tomu vinkovica t419 kad vozim u prvoj i drugoj brzini poćne da drobi u mjenjacu nemoze da ide a u ostalim brzinama fino ide.pomozi te mi

Najnoviji postovi

Na vrh